Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Güncelleme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Güncelleme

4 aylık 5000km'de 1.6 180 hp insigniamızı bu gün servisten arayarak program yenileme yapacaklarını bildirerek servise çağırdılar.

------

bugün:
    Araçlarda akü boşalması ile ilgili bir sıkıntıdan dolayı bazı şikayetler gelmesi üzerine yapılan araştırmada elektrik sisteminde bir hata tespit edilmiş ve program revize edilmiş ve şu anda da insignialar servislere çağrılarak yeni program yükleniyormuş.
    InsigniaTEAM

Ynt: Yeni Güncelleme

Bütün insiqnialara mı uyqulanacak bu işlem çağrı huh
    Hepsinde mi bu hata var

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

benim farların elektiriği gitmişti bunla alakalımı aceba ?
      [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Benim de aküm boşalmıştı bu yaz. Takviye ile çalıştırmıştık. Bir şey merak ediyorum; 2yıllık garantinin bitmesinin ardından çıkacak kampanyalar için bizi ararlar mı? Çünkü ben yetkili sevislere daha fazla para yedirmek istemezsem, dışarda özele gidersem nasıl haberim olacak bu kampanyalardan? İkinci olarak da garantinin dolmasından sonra kampanya yüklemek ücretli mi olur?
        2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1085
          Benim de aküm boşalmıştı bu yaz. Takviye ile çalıştırmıştık. Bir şey merak ediyorum; 2yıllık garantinin bitmesinin ardından çıkacak kampanyalar için bizi ararlar mı? Çünkü ben yetkili sevislere daha fazla para yedirmek istemezsem, dışarda özele gidersem nasıl haberim olacak bu kampanyalardan? İkinci olarak da garantinin dolmasından sonra kampanya yüklemek ücretli mi olur?
          Opel kendisi tarafından sonradan tespit ettiği hatalar için gerekli yazılımsal düzeltmeleri ücretsiz yapar diye düşünüyorum diğer bir taraftan mevcut çalışan sistemleri geliştirmek iyileştirmeler için ücret isteye bilir mesala yakıt tüketimi düşürüne bir yazılım veya araçların performansı artıracak bir yazılım bunlar ücrete tabi tutabilir hatta ve hatta bu kural garanti veya garantisiz araçlarda aynı politika izlenebilir örnek olursa ecoflex yazılımı garanti kapsamındaki araçlar 20-30 tl civarında ücretle yükledi.

Birde yetkili servis dışında araca yazılım yükletme kesinlikle riskli olacağını düşünüyorum aracımız çok elektronik çünü opel güncellemeyi aracın seri numarasına göre her araç için ayrı yazılım güncellemesi yapıyor ve internetten güncellme varmı diye kontrol ediyor ve database opelin databasi evimizde kullandığımız windows programı nasıl dönem dönem güncelleme yapıyor aynı mantık her birimizin güncellemesi farklı.

Yanlış yükleme sonucu aracınızı çekici üzerinde servise götürürsünüz daha fazla maliyet çıkar Allah korusun

Servissiz günler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Merhabalar;

Aku bosalması ile bende problem yaşadım. Sabah gittiğimde araba calısmadı. Servis geldi takviye ile çalıştırdı.Sonra yapılan kontrolde akude problem tespit edemediler.

Yorum

İşleniyor...
            X