Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sebebini bilen(devirde kararsızlık)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sebebini bilen(devirde kararsızlık)

http://www.youtube.com/watch?v=P34wYZVAE4s#
    gaz sabitken devirdeki bu kararsızlığın sebebi ne

Ynt: Sebebini bilen(devirde kararsızlık)

Benim bildiğim bu durumun turbonun normal çalışmasından kaynaklı olduğu, bir sıkıntı olmadığı.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Belki de turbodan üretilen güç sabit olmadığı için.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

bi bendemi var acaba bu sorun ?

Yorum

Boğaz kelebeğini kontrol ettirin birde bu devir tam turbonun gücünün vermeye başladığı anlar ondan da olabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bende de benzer bir durum soğuk havalarda ilk çalışma sırasında oluyor. Aynı devirlerde hatta biraz daha belirgin oluyor. Bazan arıza ışığını da yaktığı olabiliyor. Burada servis olmadığı için bu gün Ankara ya göndereceğim aracı 3 gün kalacak cumartesi almayı planlıyorum nasipse. Problem nedir bakacaz. Buradan bildiririm.
            Gerçi servis direkt diyecek hocam arabada çok fazla modifiye var ve birine suçu atacak ama bakalım hayırlısı artık. Daha olmadı iş inada binerse atlayıp direk ODAK' gelecem.
            Açık hava filtresinden olabilir diyenler oldu muhtemelen onu çıkarıp bir deneyecekler. Sonuçları paylaşırım...
            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

bende ne açık hava filtresi var ne de modifiye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                bende ne açık hava filtresi var ne de modifiye
                Bu halin bir anormallik olduğunu düşünmüyorum;vücudunu çok dinleyip vehime kapılarak kendisini hasta zanneden insanlar tanıyorum Doktora gidiyorlar, 'Hiçbir bedensel sorun yok, psikolojik olabilir' cevabı alıyorlar Küçük detaylara takılıp aracınızdan soğumayın Sorun diğer fonksiyonları da bariz bir etki altına almışsa o zaman doktora (servise) müracaat edin.

Biraz karışık oldu galiba, somut bir örnekle daha iyi anlatılabilir. Benim Ak Şahin geri viteste sol taraftaki aynayı eğmiyor.Yağ değişimi için gittiğimde (Opel Ekcan) Cemil ustaya sordum 'zaten sol aynayı eğmez,sadece sağ ayna eğilir,ikisinin de eğildiğini ben hiç görmedim' dedi;kulak asmadım,dert de etmedim; ben üç yıl 1.6 T cosmo kullandım, her iki ayna da eğiliyordu.Ama, kendisine bir şey demedim.

Uzun far asistanı devreye girmiyor,ya da bana öyle geliyor; bunu da söyledim, cevap şu oldu:Şartlar oluşmamıştır
                Belki haklıdır, bilmiyorum;emin olana kadar da bu konuyu şikayet olarak gündeme getirmeyeceğim.

Kısacası, aracınızı fazla dinlemeyin, sorun kronikleşmişse çare aramaya o zaman başlayın;kendi rahatınız için

Yorum

İşleniyor...
                X