Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aracınızın ortalama yakıtı nedir ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• aracınızın ortalama yakıtı nedir ??

arkadaşlar aracım 67 km de maslağa gittim geldim yolun yarısı trafikte geçti dur kalk olarak.. ortalama 16.1 lt gösterio 580 600 krş. la tekabül edio :S şok oldum
    yeni diyemi yoksa şehir içi trafikte gerçekten bölemi yakar..yeni olduğu içinde malum gazlamıyorum en fazla 3000 3500 de vites değişiom, ona rağmen bu kadar yatması şaşırttı beni..sizin ortalamalar ne durumda??
    ilk aldığınız zaman böle çok yaktımı ?

Ynt: aracınızın ortalama yakıtı nedir ??

biz ilk aldığımızda 11-12 lt yakıyordu şimdi 10 litre şehiriçi kasmadan yakıyor.Çok agresif kullanıyorsanız çok yakar.İlerleyen zamanlarda düşmezse bir anormallik var
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

artık birz zaman geçmesini beklicez artık yoksa para dayanmaz 100 tl benzin aldım yarısı bitti nerdeyse

Yorum

Benim araç 9.000 km oldu 12.3 yakıt tüketimi şuanda sürekli otoban gidip geliyorum.

Yorum

Acele etmeyin, 67 km daha hiçbir şey değil, biraz sabır...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Araca alışamadığınızdan dur kalklarda biraz gecikme yapıyorsanız bu değerleri görürüsünüz ama sonra düşecek 12 lt lere

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

depoyu doldurup yol bilgisayarındaki herşeyi sıfırlayın. baştan ölçüm yapmaya başlasın.
              InsigniaTEAM

Yorum

benim sehir içi basmazsam 10- 11 arası degisiyor sehir dısıda 90 a sabıtlersem 6,5 gibi
                F30 Sport+

Yorum

gökhan bu değerler süpermiş walla ben öpüp başıma korum oleyy

Yorum

Bu araçlar turbolu arkadaşlar yüksek beslemeli 1.6 motordan azami gücler almayı hedeflemişler hemde 1500 kg lik bir kasa olabildiğince 1. viteste turbonun tam aktif olmamasına özen gösterin rampa hariç araçın hızlanması için 1. vitesi kullanmayın kaldırdıktan sonra hemen 2 bin devri geçmeden ikiye çekin aracı çünkü 1.6 motorlarda 2. vites 1. vites gibidir hiç zorlanmaz kalkıştan sonra 2. vites
                    3 bin devrin üstünde tam aktif yani motordan öncelikli çalışmaya başlıyor turbo mümkün oldukca 3 bin devrin üstüne cıkartmamak en iyisi,
                    tabi bunu sürekli kullanımda tavsiye etmem en azından ara sıra rampa olmayan otoban gibi yollarda yüksek devirlerde kullanın aracınızı motoru sağırlaştırmamak için yani demek istediğim 4. viteste usul usul 7 bin devirlere cıkın sonra 5. viteste 6. viteste demiyecem çok tehlikeli oluyor

Yorum

biz arabayı alırken sorduk acaba motor açmaya gerek var mı ? devirli mi kullanalım mı diye.Bize ''şimdiki nesil arabalarda bu yoktur arabanın gücü neyse onu basar '' yani sağırlaşma olmazmış huh
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Aracım yaklaşık 6700 lerde. İlk aldığımda ortalama yakıt tüketimi 12 - 13 lerde idi. Daha sonra sakin kullanımda şehir içinde 9.8 lt yi gördüm dahada aşağısını göremedim.Son bir aydır biraz agresif kullanıyorum ve 10.5 litreyi geçmedi. Bilmiyorum ama benim için oldukca iyi ortalamalar. İlk aldığımda bu rakamları görmez diodum ama yanılmışım. Bu ağırlıkdaki ve yüksek performansdaki bir araba için oldukca iyi bence.
                        2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

ben 11 litreyi yanlış konuya yazmışım neyse bi de buraya yazalı şehirçi ortalama 11 litre hiç düşmedi araç 7500 km de

Yorum

aracı aldığımdan beri km.yi hiç sıfırlamadım.Şu anda aracım 8.000 km.de ve ortalama 10,8 lt gösteriyor.Bu benim beklentilerim içerisinde bir rakam.
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                            X