Duyuru

Collapse
No announcement yet.

78bind3 motor patlatilirmi ))= ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 78bind3 motor patlatilirmi ))= ?

Aracim 78binde ve siboblarin hepsi patlamis hatta biraz daha zorlasan pistonu egzosdan atardin diyo servise yazilimdanmi diye sordum yok katalizor erimis bitmis o yapmis dedi yazilim garantili orayami basvurmaliyim?
    35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
    35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
    35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:

Ynt: 78bind3 motor patlatilirmi ))= ?

Geçmiş olsun

Sibopların patlaması aşırı yüklenme olmuşsa olabilir senin araban kaç beygirdi 210 üzerinde miydi ?

Yazılım yapalı ne kadar oldu ?

katalizor erimis ne demek

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Valla 5 6 ay oldu yazilim yapilali 227 beygir katalizorun gorunen kisminda petek gibi bisey var ama benim katalizorumde yok .s yani oyle dediler abi

Yorum

geçmiş olsun.
        açıkcası böyle performans motorlu araçların daha dayanıklı malzemelerden imal edilmesi gerekir.çok fazla oynamaya müsade etmeyen bir motor bu.galiba opelde bunu anlamış olacakki motorda biraz değişiklikler yaparak 170 hp lık olanı çıkarttı.gerçi oda nakadar dayanıklı şimdiden bişey söylemek zor.
        bence araçların mevcut güçleri ile oynamadan sorunsuz sürüşün keyfine varın.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Aracı çok mu zorlayarak kullanıyorsun?

Yorum

Bu 'yazılım' işine oldum olası kafam hiç yatmamıştır. Otomobil üreticileri yüzlerce mühendis çalıştırıyorlar. Her yıl milyonlarca avro - dolar Ar-Ge harcaması yapıyorlar; neden? En iyi performansı ve verimi asgari maliyetlerle elde etmek için elbette. Bu çalışmalar sonrası fayda-külfet ilişkisinin ideal uyumu noktasında bindiğimiz araçlarımız piyasaya sunuluyorlar. Ve biz, nerede ve nasıl üretildiği belirsiz yazılımlarla, ileride nasıl bir olumsuzlukla veya problemle karşılacağımızı bilmeden bunlara para verip alıyoruz. Yazılım garantili olsa ne ki? Olan olmuş biten bitmiş.Yazık, çok üzüldüm, milli servet heba oluyor

Yorum

Geçmiş olsun yazılımı kime yaptırmıştın birde siboblar neden patlamışki yazılımda fazla yükleme yaparsan ya piston kolunu yada pistonu kırarsın birde katalizörün bozulması için turbonun kırılması lazım kırılan parça anca egzozdan katalizöre gider dağıtır içini

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                Bu 'yazılım' işine oldum olası kafam hiç yatmamıştır. Otomobil üreticileri yüzlerce mühendis çalıştırıyorlar. Her yıl milyonlarca avro - dolar Ar-Ge harcaması yapıyorlar; neden? En iyi performansı ve verimi asgari maliyetlerle elde etmek için elbette. Bu çalışmalar sonrası fayda-külfet ilişkisinin ideal uyumu noktasında bindiğimiz araçlarımız piyasaya sunuluyorlar. Ve biz, nerede ve nasıl üretildiği belirsiz yazılımlarla, ileride nasıl bir olumsuzlukla veya problemle karşılacağımızı bilmeden bunlara para verip alıyoruz. Yazılım garantili olsa ne ki? Olan olmuş biten bitmiş.Yazık, çok üzüldüm, milli servet heba oluyor
                yazılım konusunda şöyle bir durum var mühendisler bizim araçların gerçek performansını araç a tanımlamıyorlar yani beyinden kısıyorlar
                sebebi ise bu aracın kullanıcısı sürekli aracı yüksek devirler demi kullanır
                yoksa kötü yakıtmı alır
                ve ortalama yakıt performansını düşünmek zorundalar
                bu yüzden 210 hp insigniayı 180 hp yapıyorlar
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Geçmiş olsun.

yorumlara baktım da yazılım konusunda Yakıtı dert etmeyen yazılım atıyor diye biliyorum. Basmazsan az yakar, basarsan yazılım varsa normalden daha fazla yakıt çekecek ki istediğin gücü verebilsin. Araç bu gücü ne kadar süre destekler? nerede sorun çıkarır? bunlarda kullanıcının becerisi artık.

Yoksa hem lpgli hem yazılımlı araçlarla gazlıyor oluyorduk

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                    Geçmiş olsun.

.

Yoksa hem lpgli hem yazılımlı araçlarla gazlıyor oluyorduk
                    aramızda öğle gazlayanda var
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Geçmiş Olsun.

Yorum

Demek ki bu motor fazla oynamaya gelmiyor... Yazılım düşünüyordum, vazgeçtim...
                        1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                          Geçmiş olsun yazılımı kime yaptırmıştın birde siboblar neden patlamışki yazılımda fazla yükleme yaparsan ya piston kolunu yada pistonu kırarsın birde katalizörün bozulması için turbonun kırılması lazım kırılan parça anca egzozdan katalizöre gider dağıtır içini
                          Volkan abi servisten kagıt bekliyorum . aracta bulunan yazılım sebebiyle motor yemiştir diye. servis yetkilisi zaten aracın birazdaha zorlansa pistonu egzostan atıcakmıssın dedi. ama bayram oldugu icin ben arabamı dogru durust kullanmadım bile hep evimde kitliydi bende calısıyordum. yazılım yapan firmayı aradım 4 ten 3 e cekmıssındır dedi bana dalga gecer gibi o kagıdı aldıgımda bende onlarla dalga gecicem ://

Yorum

4 ten üçe çekmek birşey yapmaz ama 6-3 (yüksek hızda) böyle bir sorun yapabilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Şafak kardeşim senin araç tahminim güç fazlalığından kırılmadı çünkü pistonu veya piston kolunu kırmadın .. Siboblar patlamış dedin sibob patlamaz ama erir uçları yuvarlak olan yerlerinden kırılabilir bunlar iki üç sebepten olur 1. Yazılımın fakir karışımda yapılmıştır yani yazılımı yapan firma benzin hava ayarını iyi yapamamıştır 2. Benzin pompan bozulmuştur benzin yetiştiremediğinden fakir kalıp sipopları eritmiştir 3. Enjektörün arızaladılır yeteri kadar besleyemediğinden fakir kalmıştır motor fazla güçten kırıldığında ne sibobun bozulur nede katalizörün içi erir bunların sebebi fakir karışımdır...

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İşleniyor...
                              X