Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Flaşlı 3. Stop lambası devresi yardım..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Flaşlı 3. Stop lambası devresi yardım..

Herkese selam..Milenium dan sonra dünya üzerinde küresel olarak herşey yeni anlamlar kazanırken hem değişime hem de gelişime uğradı..İlk etapta bilgisayarlar gelişim basamaklarını 5er 10ar çıktı akabinde otomobiller resmen sirius yıldızından gelme gibi,sanki insan yapımı değilmiş gibi önümüze çıkıverdi..Söz gelimi zamanın kral arabası olan vectra b cdx örneğin; 2009 model cosmo insignia ile mukayese edildiğinde,insignia yanında henüz 6-7 yıl fark olmasına rağmen tarihi eser gibi kaldı..Bu konularda da ipi çeken ve otomobil standartlarının belirleyicisi olan AB, yine yapacağını yaptı ve yeni nesil araçlarda gündüz seyir lambasını icat etti..Ardından da 3. stop lambasına modifikasyon getirerek uyarıcılığı arttırılması adına flaşlı 3.stop lambasını gündemine koydu..
    Neden bunlardan söz ediyorsun?Ya da konuya gel diyenler vardır..Kendi aracıma sürekli güncellemeler yaptığımı az çok bilen oldu siteye üye olduğum kısa zaman zarfında..Sözü fazla uzatmadan; aracımdaki 3.stop lambasını aşağıda linkini verdiğim videodaki gibi yapmak istiyorum..Bunun için devre yapımı konusunda yardımcı olabilecek ya da olanı tanıyanlardan yardımlarını esirgememelerini istirham ediyorum..Teşekkürler..

http://www.youtube.com/watch?v=Js6pO8kdT_k#
    İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Ynt: Flaşlı 3. Stop lambası devresi yardım..

Bizim Hasanın (APG) arabasında bu devre var 150 tl yaptırmıştı galiba

Normalde bizim araçların orjinalinde sert fren yaptığımızda devreye giriyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

150 TL mi blink Bu beni aşar Fatih Abi Vectra C'de de kaza olduğunda hava yastıklarından biri ya da bir kaçı açılmışsa 4 lü ler yanıyor(bu tüm opellerde var) ABS devreye girerse de fren lambaları saniyede 5 kez yanıp sönüyor..Bu güzel,yani titreşimli gibi yanıyor tabi ama ben özellikle 3.stop lambasının arkadan yaklaşan sürücüleri daha iyi uyarması ve görülebilir olması adına böyle birşey istiyorum..Nette pek de tekin olmayan devreleri yapıp pazarlayanları buldum ama onun için de 40-50 Tl istiyorlar..Açıkçası arıza olarak da gösterebilir yol bilgisayarı...
      İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Aşağıdaki ilandaki devre iş görür gibi geldi bana , denenebilir.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...odulu-93977677

Yorum

geceucusu.com'a üye ol bu tip olayları seviyorsan, oradan yardımcı olurlar

Yorum

Cevaplar için teşekkür ederim..Linkini verdiğiniz ürünün satıcısyla iletişime geçtim ve bana sadece 3. mode (olmasını istediğim) gerekli dedim..Mümkün değilmiş..Üstelik bu kadar bir devre için 40 çok..20 olsa daha ulaşılabilir..

Evet, oradan da takip edeceğim..Maaliyeti 3-10 tl arası tutar bana kalırsa..Yapacak gibiyim..Buradan bilgilendiririm..

Yorum

Nette apaçi işinie batmış buna benzer pek çok işlem var..Benim istediğim ise şöyleydi; frene ilk bastığım anda fren lambaları yanarken 3. stop lambasının 2 sn içinde hızlı hızlı yanıp sönerek sonra (frene basmaya devam edersem) sabit yanmasıydı...Bugün ELO firmasıyla irtibata girerek meseleyi anlattığım ürünü teslim aldım..Firma gerçekten çok ilgiliydi..İş ahlakı ve teknik olarak konuya hakim olmaları da bana güven verdi..Çok cüzi bir para karşılığı yaptırdım...Ancak henüz aracıma bağlamadım..Evdeki led şeritte göstereyim(kalite vasat olabilir ama boyut olarak büyük olmaması için;

http://www.midyo.com/?v=12276878

Yorum

Hayırlı olsun kardeşim şimdiden güle güle kullan

Yorum

Basit bir devre aslında.PIC programlayıp gelen sinyali kendi içinde istediğiniz şekilde yakıp söndürebiliriz.Tek sorun yaklaşık 5cm boyutundaki o devreyi iyi bir şekilde izole edip araca yerleştirmek.
                  Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Bende buna benzer bi çakar lambası var, frene basıldığında çakar şelinde seri bi şekilde yanıp sönüyor, maslak sanayide yaptırmıştım, fiyat olarak yanlış hatırlamıyorsam 150lira diye hatırlıyorum

Yorum

Malzeme 15 TL..Keşke vaktim ve fırsatım olsa da her isteyene yapabilsem.İnsanların o kadar fiyatlar vermesine anlam veremiyorum !
                      Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Çok teşekkürler... Özellikle arkadan yaklaşanları uyarması için istediğim bir üründü... 22 tl ye mal oldu kargo dahil...Şimdi de direksiyon ısıtması planım var...Malzemeleri aldım sadece montajı kaldı...İnsignia kullanıcıları olarak çok şanslısınız insignia ların bazı verisyonlarında bu donanım var...

Yorum

Türkiyeye gelen hiçbir insignia da direksiyon ısıtması fabrika çıkışı olarak mevcut değil. Sonradan yapmak için nasıl bir malzeme kullanacaksınız? Birde yapım aşamasında bolca resim çekebilirseniz çok faydalı olur.
                          2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Flaşlı 3. Stop lambası devresini aracıma bağladım...Sonuç istediğim gibi oldu..

SAM_5082.mp4 / Midyo Video Videoları Paylaş, Yükle, İndir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mayday
                              Türkiyeye gelen hiçbir insignia da direksiyon ısıtması fabrika çıkışı olarak mevcut değil. Sonradan yapmak için nasıl bir malzeme kullanacaksınız? Birde yapım aşamasında bolca resim çekebilirseniz çok faydalı olur.
                              Örneğin insignia lardan önce Corsa D ve Astra H larda direksiyon ısıtma opsiyonu sunulmuştu(sınıflarında ilk)..Tabi bunun için yüksek enlemli ülkelerde yaşamak lazım ve böyle ülkelerin pazarlarına sunulan bir donanım daha çok..Akdeniz ülkesi olarak Türkiye'de çok da ihtiyaç duyulmayan bir donanım olduğundan,Opel;'' kullanmayacağım şeye neden para vereyim?Diyen bir müşteri kitlesiyle karşı karşıya olduğu için; söylediğiniz gibi buradaki insignialarda yok...Ama kitapçıkta yer alan bir donanım bu insignialar için;

Aynı insignialardaki gibi daha çok 9:45 ile 3:15 yönlerindeki yerlere rezistans telini sararak direksiyonun merkezinden alacağım 12v ile yapacağım..Sonra üzerine tekrar kılıf alıp (dikişli) işi neticelendireceğim.. Bunu da malzemeleri tam olarak temin ettikten ve işi bitirdikten sonra yeni bir konuda paylaşırım..

Yorum

İşleniyor...
                              X