Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Acil

Arkadaşlar merhaba
    Aracımda kapıyı açmak için bastığımda AFL farlar açılıyor ve hareket ediyordu. Bugün bastığımda açılmadı belki inatla 10 kere denesim olmadı. Konsoldan config den dış aydınlatma ayarmda açık neden olmuyor?
    2011 1.6 180 hp T cosmo Flexride şasi carbon black
    http://m.youtube.com/watch?v=uWQ7gRi5Sgg&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DuWQ 7gRi5Sgg

Ynt: Acil

Kullanım kılavuzunu okumak lazım
    http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=6410.0
    Belli ayarlardan yapılıyordur
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ama benim anlamadığım düne kadar sorun yoktu bu sabah sıkıntı olsu
      http://m.youtube.com/watch?v=uWQ7gRi5Sgg&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DuWQ 7gRi5Sgg

Yorum

afl fari otomatikte iken ortam aydinliksa farlari takmadigi icin kontrol belli olmuyor karanlik bir ortamda test edin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Daha önce öğlen vakti bile yakardı ama .s

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34skyfall
            Öğlen vakti araç yerini bulma ışıkları özelliğinin çalışması imkansız kardeşim. Öğlen vakti çalışabilmesi için kapalı garajda falan olması lazım aracın ancak.

Özelliğin aktif olması için far açma düğmesinin daima AUTO konumunda olması lazım.

AUTO konumunda hem araç tünele, kapalı garaja, alt geçitlere vs girdiğinde farlar otomatik olarak yanar ve çıkışta otomatikmen söner. Ayrıca akşam saatlerinde caddede veya yolda ilerlerken farlar otomatikmen yanar siz elinizi sürmezsini far açma düğmesine.

Kısacası, far açma düğmesinin devamlı AUTO da kalması lazım sistemin çalışması için. gündüz farlarınızı kendiniz yakıyorsanız o şekilde unutmuş olabilirsiniz belki, kontrol edin AUTO konumuna alın sistemin çalıştığını göreceksiniz

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

1.4 te gece gündüz çalışıyor anahtara basınca. nasıl imkansız? 1.6 larda farklı bir özellikmi var
              2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                Orjinal yazı sahibi: 34skyfall
                Öğlen vakti araç yerini bulma ışıkları özelliğinin çalışması imkansız kardeşim. Öğlen vakti çalışabilmesi için kapalı garajda falan olması lazım aracın ancak.

Özelliğin aktif olması için far açma düğmesinin daima AUTO konumunda olması lazım.

AUTO konumunda hem araç tünele, kapalı garaja, alt geçitlere vs girdiğinde farlar otomatik olarak yanar ve çıkışta otomatikmen söner. Ayrıca akşam saatlerinde caddede veya yolda ilerlerken farlar otomatikmen yanar siz elinizi sürmezsini far açma düğmesine.

Kısacası, far açma düğmesinin devamlı AUTO da kalması lazım sistemin çalışması için. gündüz farlarınızı kendiniz yakıyorsanız o şekilde unutmuş olabilirsiniz belki, kontrol edin AUTO konumuna alın sistemin çalıştığını göreceksiniz

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: stean
                  1.4 te gece gündüz çalışıyor anahtara basınca. nasıl imkansız? 1.6 larda farklı bir özellikmi var
                  AFL'li farlarda gündüz çalışmaz... sadece akşam olduğunda, garajda veya hafif karanlık/ gölgede olduğunda çalışıyor... az biraz gölge olduğu zaman sistem çalışıyor...
                  1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: stean
                    Valla kardeş ben daha önce hiç karşılaşmadım bu durumla. Gündüzleri kumandaya basında aracın farlarının yanması olayını, değil 1.4 T İnsignia, hiçbir araçta görmedim duymadım.

Bahsettiğin kanat şeklindeki gündüz farları ise o da kumandayla alakalı yanmıyor, ne zamanki kontağı açıyorsun o zaman yanmaya başlıyor ve aracı stop edene kadar da sen far anahtarını manuel olarak OFF konumuna getirmediğin sürece de yanmaya devam ediyor...

Anladığım kadarıyla burda bahsedilen konu Araç Yerini Bulma Işıkları özelliğinin çalışıp çalışmaması. Çünkü akşamları kumandadan kapıları açma tuşuna bastığımızda aracın farlarının yanması özelliği bu. Bu özellik ise sadece far açma tuşu AUTO konumundayken ve menüden özellik aktif haldeyken çalışır. Bunun dışında bu özelliğin çalışması bence imkansız.

1.4 Turbo İnsignia larda bu özelliğin gece gündüz aktif olduğunu, ve eğer gerçekten var ise de bu özelliğin yalnızca 1.4 Turbo İnsignia lara has bir durum olduğunu, dediğim gibi daha önce hiç duymadım görmedim...

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

yok led farlardan bahsetmiyorum araç yerini bulmadan bahsediyorum kumandadan açınca yanan. hatta ben sırf bu yüzden araç menusunden kapalı duruma getirdim gündüzleride çalışıyor diye.. neyden bahsettiğimizin farkındayım
                      2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Farlar AUTO konumda değilse ilk açılışta farlar yanmıyor.
                        2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Peugeot 3008'de gündüz kapıları açınca farlar yanıyor.

Yorum

Farlar AFL özellikli ise ve far anahtarı AUTO konumda ise aracın kapılarını açtığınızda,(uzaktan kumanda ile) farlarınız da açılır..Ancak far sensörü alıcısı dış ortam ışık lüxünün belli değerlerinde çalışmaktadır..Örn optik algılayıcı İç tarafta ön cama yerleşmiş olarak kesintisiz bir şekilde ışık seviyesini denetler ışık şiddeti 1000 lüksün altına düştüğünde kontrol ünitesi otomatik olarak kısa far ve buna bağlı aydınlatma sistemini aktif hale getirir. Işık şiddeti yükselip 3000 lükse ulaştığında ışıklar otomatik olarak 20 saniyeden kısa bir sürede kapanır..
                            İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

İşleniyor...
                            X