Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arka sol/sağ çapı açıp tekrar kapatın uyarısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arka sol/sağ çapı açıp tekrar kapatın uyarısı

Selam arkadaşlar:
    2010 Model 1.6 Turbo aracım yaklaşık 1 yıldır bu uyarıyı sık sık yapıyor. Ve yaptığı zamanlar ise; aracım 3-5 veya 6-7 gün yattıktan sonra kontağı açtığımda karşılaşıyorum.
    Aracın aküsünü GM marka olarak Cumartesi günü değiştirdim. Kaçak kontrolü yaptırttım. Ama sorun yine de geçmedi.
    Uyarı (Hata) yazılarını tech 2 den sildirttim, Yine de pazar ve salı günün ki kontak açtığım sıra da yine karşılaştım.

Sizce neden olur. Yada kesin çözüm nasıl olur... Aklım'a gelen şey: 16 ay önce yaptırdığım motor yazılımından sonra böyle şeyler olabilir mi diye düşündüm. Ama yapıyorsa da nie arka cam ?
    Serviste yazılım güncellemesi yaptırsam; motor yazılımı silinecek ?
    Sizce ne yapmalıyım?...

Ynt: Arka sol/sağ çapı açıp tekrar kapatın uyarısı

Camların kalibrasyon verisini bir şekilde kaybediyor ya sensörlerinizde bir sorun var yada bir yerde kısa devre var bundan yapabilir

Araçlarımızdaki camlar akıllı el,kol,kafa vs.. sıkışmalarda kendini toparlaması için başlangıç ve bitiş pozisyonlarını bilmesi lazım aksi halde cam motorunu zorlanmasına sebep olabilir bu da cam motorun yanması demek bu yüzden kontrol istiyor.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Abi genel yazılımsal bir sorun olabilir mi acaba ? Birde mesela aracı 2-3 saat sonra çalıştırdığımda olmuyor. Yani her zaman olmuyor. Araba 2-3 gün yada daha fazla yattıktan sonra kontağı açınca oluyor... Tech-2 de bakıldığında ve elektrikli bi yerlerde kaçak yok (cihaza bağlandı) yeni kontrol ettirdim. Acaba nasıl çözcem ?

Yorum

bence sensörlerdendir bu ama bul bulabilirsen hata uyarısı aldıgınızda hemen makinaya bağlayabilseniz belki bulabilirsiniz sorunu
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
        X