Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakıt markası ???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yakıt markası ???

Ben sürekli OPET 95 kullanırım. Mümkün olduğunca başka istasyondan yakıt almam. Hatta uzun yol gideceğim zaman bile öyle ayarlarım ki hep aynı yerlerden alırım.
    Neden opet?
    Ben opet bayilerini sıkı denetliyor diye tercih ediyorum. Üstelik çok yaygın. Açıkcası diğer firmalara denetim noktasında güvenemiyorum.

Ayrıca: benzin kapağındaki 95 oktan yazısının bir sebebi var. Yanlış hatırlamıyorsam kullanım kılavuzunda uyarı var. Servis beni sıkı sıkı tembihlemişti.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Merhaba arkadaşlar. Zoru mu başadım bana mı öyle geliyor bir depo Shell 97 nitro plus ike tam 610 km gittim üstelik menzilde daha 70 km yazıyordu. 2500 deviri geçirmeden arabayı hiç kasmadan. Çok şaşırdım

28022 km
      28632 km
      Aeası olan tüketim.
      2011 1.6 180 hp T cosmo Flexride şasi carbon black
      http://m.youtube.com/watch?v=uWQ7gRi5Sgg&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DuWQ 7gRi5Sgg

Yorum

niye ki tüketim az mı? yaklaşık 10.6lt ortalama tüketim yapıyor...
        1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Hayır sadece 610 km filan gidildiğini duymadım hiç insigniada şehir içi iyi bence
          2011 1.6 180 hp T cosmo Flexride şasi carbon black
          http://m.youtube.com/watch?v=uWQ7gRi5Sgg&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DuWQ 7gRi5Sgg

Yorum

İstanbulda olmayabilir ama ben antalyada 66lt ile 650km gördüm...
            1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
            X