arkadaşlar arac 17000 km de 15000 bakımında fılıtrelerın hepsi değişti bazen her yer kapalı olsada toz kokusu gelıyor sebebını bulamıyorum sizin fıkırlerınızi beklıyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
KOKU
Collapse
X
-
Ynt: KOKU
Orjinal yazı sahibi: gardiyan.14arkadaşlar arac 17000 km de 15000 bakımında fılıtrelerın hepsi değişti bazen her yer kapalı olsada toz kokusu gelıyor sebebını bulamıyorum sizin fıkırlerınızi beklıyorum1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
-
Klimayı ilk açtığınızda camlarınızı 30 sn açık tutarsanız koku bu kadar yoğun hissedilmeyecektir. İlk çalışmada bizde de yapıyor. Ablamın jazz da da oluyor. (özellikle araç güneşte kaldığında koku daha yoğun oluyor) Çözümü 1 dk dan kısa süre havalandırmak.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Aracı ilk aldığımda bana önemli bir uyarı yapmışlardı. Klimanızı aracı durdurmaya yakın bölgeye gelirken kısa bir süre önce kaptırsanız içerde oluşabilecek muhtemel nem ve kokuyu önlemiş olursunuz. Ancak siz mutlaka polen filtresini bir göz atın mutlaka.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gardiyan.14Bugun arabsyi sattim izmire gitti gelen kiside kokuyu paspaslarin nemli arabaya koyuldugunu sandi
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
Yorum