Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KOKU

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KOKU

arkadaşlar arac 17000 km de 15000 bakımında fılıtrelerın hepsi değişti bazen her yer kapalı olsada toz kokusu gelıyor sebebını bulamıyorum sizin fıkırlerınızi beklıyorum
    Opel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600

Ynt: KOKU

Polen filtresine bakın bence.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

2000 km oldu degistireli ben kendim polen filitresini degistirip yada temizleyebilirmiyim

Yorum

Klima kanallari ve sogutma izgarasinda ki tortu koku yapiyor olabilir. Temizlik icin uzun hortumlu klima temizleme spreyleri mevcut bu urunlerden deneyin bence. Daha onceki aracimda olumlu sonuc almistim.
        1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gardiyan.14
          arkadaşlar arac 17000 km de 15000 bakımında fılıtrelerın hepsi değişti bazen her yer kapalı olsada toz kokusu gelıyor sebebını bulamıyorum sizin fıkırlerınızi beklıyorum
          O koku toz kokusu değil, klimadan gelen nem ve bakteri karışımının kokusu... nemli yerlerde bakteri üremesi çok olur. Bu doğal bir sonuçtur. Aracınızı durdurmadan önce klima kompresörünü kapatın ve fan çalışır şekilde 2 dk kadar beklesin. Bu şekilde sistemdeki nem de gitmiş olacaktır. Kokudan bu yolla kurtulabilirsiniz...
          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Tesekkurler

Yorum

Klimayı ilk açtığınızda camlarınızı 30 sn açık tutarsanız koku bu kadar yoğun hissedilmeyecektir. İlk çalışmada bizde de yapıyor. Ablamın jazz da da oluyor. (özellikle araç güneşte kaldığında koku daha yoğun oluyor) Çözümü 1 dk dan kısa süre havalandırmak.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

klima sisteminde oluşan nemlenmeden dolayı bakteri oluşuyor, klima sisteöindeki bakteriler ölümcül hastalıklara sebep olabiliyor bu nedenle durumu ciddiye alıp klima dezenfekte yaptırmakta fayda var.

Yorum

Aracı ilk aldığımda bana önemli bir uyarı yapmışlardı. Klimanızı aracı durdurmaya yakın bölgeye gelirken kısa bir süre önce kaptırsanız içerde oluşabilecek muhtemel nem ve kokuyu önlemiş olursunuz. Ancak siz mutlaka polen filtresini bir göz atın mutlaka.

Yorum

ben bunu zaten yazmıştım
                    1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Aferin sana) servisin önemli uyarısı olarak bildiriliyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alp
                        Aferin sana) servisin önemli uyarısı olarak bildiriliyor
                        EVet bunu yaptığımızda koku vs kalmıyor... keyifli sürüşler...

Yorum

Bugun arabsyi sattim izmire gitti gelen kiside kokuyu paspaslarin nemli arabaya koyuldugunu sandi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gardiyan.14
                            Bugun arabsyi sattim izmire gitti gelen kiside kokuyu paspaslarin nemli arabaya koyuldugunu sandi
                            Alana satana hayırlı olsun Kaça gitti?

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Hocam kasko ve sigorta zamaninin gelmesi 5 ay sonra garantisinin bitmedi 3 ay sonra bir yasina daha girmesi ve yeni kasayi beklemem gibi sebeplerden nakit 51000 biraktim

Yorum

İşleniyor...
                              X