Arkadaşlar 2009 model opel insignia sahibiyim aracı 2. el olarak aldım yalnız aracı aldığımda aracın üzerinde landirenzo markalı kit takılıydı şimdi sormak istediğim şu aracın kaç yıl garantisi olur ve araca LPG takıldığı zaman aracın garantisi devam edermi ? kimisi diyor lpg takıldımı araç garanti dışı olur kimiside diyor servisin önerdiği kit landirenzo ... araçta landirenzo takılıysa garanti dışına çıkmaz ? yardımcı olursanız sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracımın Garantisi ?
Collapse
X
-
Ynt: Aracımın Garantisi ?
İyide aracım 2009 model demişsin o yıldan bu yıla garantimi kalır 2011 yılında bitmiştir garantin
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
LPG garantinin celladıdır.
Ayrıca uzatılmış bile olsa garanti bitmiş olması gerekMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Şunu da unutmamak lazım her ne kadar olsa servisler LPG den dolayı araç garanti dışı da dese garanti dışı olan Motor kısmıdır diyelim ki aracın kaportasında kusur var aracınız lpg li diye kaportayı garanti dışı bırakamaz tüketici mahkemeleri bu şekilde olaya yaklaşıyor diye biliyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXŞunu da unutmamak lazım her ne kadar olsa servisler LPG den dolayı araç garanti dışı da dese garanti dışı olan Motor kısmıdır diyelim ki aracın kaportasında kusur var aracınız lpg li diye kaportayı garanti dışı bırakamaz tüketici mahkemeleri bu şekilde olaya yaklaşıyor diye biliyorum
Motor haricinde garanti devam eder...1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
Yorum