Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kalkış sırasında gelen uğultu sesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kalkış sırasında gelen uğultu sesi

yaklaşık 1 haftadır kalkış sırasında gaz verip bıraktığımda gelen uğultu sesi (sanki motor bölümünde birşey kısa bir süre çalışıp duruyormuş gibi) yüzünden bugün servise gidip baktırdım. sonuç olarak turbo basınç valfi ve vakum tankının değişimi garantiden yapıldı ve ses sorunu çözüldü.
    eğer garanti olmasaydı bu işlemin yaklaşık maliyeti 350-400 TL dir.
    işlemin süresi 1 saatten az.
    sitede bu şikayet ile ilgili arama yaptığımda benzer bir şikayet bulamamıştım. buna benzer bir şikayeti olacak arkadaşa bu konu yardımcı olabilir.
    araç : 2012 130 hp cdti otomatik

Ynt: kalkış sırasında gelen uğultu sesi

Bilgilendirme için teşekkürler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: EnigmaX
      yaklaşık 1 haftadır kalkış sırasında gaz verip bıraktığımda gelen uğultu sesi (sanki motor bölümünde birşey kısa bir süre çalışıp duruyormuş gibi) yüzünden bugün servise gidip baktırdım. sonuç olarak turbo basınç valfi ve vakum tankının değişimi garantiden yapıldı ve ses sorunu çözüldü.
      sitede bu şikayet ile ilgili arama yaptığımda benzer bir şikayet bulamamıştım. buna benzer bir şikayeti olacak arkadaşa bu konu yardımcı olabilir.
      Nasıl bir uğultu sesi? İnce bir ses mi yoksa hafif ıslık sesi gibi mi?
      1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
        Orjinal yazı sahibi: EnigmaX
        Nasıl bir uğultu sesi? İnce bir ses mi yoksa hafif ıslık sesi gibi mi?
        ince veya ıslık sesi gibi değil (turbo çarkı veya mili ile ilgisi yok), daha çok bir elektrik motoru veya kompresörün çalışma sesi gibi.

Yorum

Turbo basınç valfi kronik oldu gibi ben de 2 kez değiştim.
          Ses tanımına gelirsek aracın radyatör fanı en yüksek kademede sürekli çalışıyormuş gibi.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
            Turbo basınç valfi kronik oldu gibi ben de 2 kez değiştim.
            Ses tanımına gelirsek aracın radyatör fanı en yüksek kademede sürekli çalışıyormuş gibi.

Demek ki bu dizellerde var. Ben de böyle bir ses yok neyse ki...
            1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Sanırım aracımdan gelen ses tam da bu.. Neyseki aracım şuan emin ellerde, Odak Bayrampaşa, Murat Sezgi teşhis kondu, tedavi yapılıyor...
              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                Sanırım aracımdan gelen ses tam da bu.. Neyseki aracım şuan emin ellerde, Odak Bayrampaşa, Murat Sezgi teşhis kondu, tedavi yapılıyor...

hadi bakalım geçmiş olsun ozaman...

Yorum

İşleniyor...
                X