Merhaba arkadaşlar. 2 aydır aracımla ilgili bir sıkıntı yaşamaktayım ve hala çözemedim. araçta 2 ay önce bir halsizlik isteksizlik oluştu. Motoru sanki birşey tutuyor gibi. sonra kablolara pas sökücü sıktırdım. 1 ay sonra yine sorun olmaya başladı. psikolojik olduğunu düşündüm sonra başkalarına da kullandırttım araç bildiğiniz ivmelenmiyor. gitmiyor. bu dönemde fatih abininde sağolsun başını epey şişirdim hatta bizatihi denettim. normalde gaz pedalını 1/4 oranında rahatça kullanabilriiz. ama şu anda 3/4 pedalla anca gidiyor aracım.
şu anda araç daha da kötü durumda. viteslerde geçerken bile ağırlaştı. kelebek hortumunu falan söktürdüm temizlettim. hava fitresinin olduğu kısmıda söktürdüm temizlettim. daha yeni de 15.000 bakımını yaptırdım. bu kadar kötü olmadan önce 2 bayiye götürdüm birşey yok dediler. ışık mışık yanmayınca araba gidince sorun yok dediler başlarından resmen attılar.
sizce motora giden bu akımın zayıf olması neden kaynaklı olabilir ? nerede iletkenlik sorunu olabilir?
NOT : araçta tüpmüp hiçbirşey yok. normal 1.4 t
Çok acil yardımlarınızı rica ediyorum. şimdiden herkese çok teşekkürler.
şu anda araç daha da kötü durumda. viteslerde geçerken bile ağırlaştı. kelebek hortumunu falan söktürdüm temizlettim. hava fitresinin olduğu kısmıda söktürdüm temizlettim. daha yeni de 15.000 bakımını yaptırdım. bu kadar kötü olmadan önce 2 bayiye götürdüm birşey yok dediler. ışık mışık yanmayınca araba gidince sorun yok dediler başlarından resmen attılar.
sizce motora giden bu akımın zayıf olması neden kaynaklı olabilir ? nerede iletkenlik sorunu olabilir?
NOT : araçta tüpmüp hiçbirşey yok. normal 1.4 t
Çok acil yardımlarınızı rica ediyorum. şimdiden herkese çok teşekkürler.
Yorum