Arkadaşlar,benim araçta tekleme başladı,silkeleme yani. 2,3,4. viteslerde 4.000 devir civarında bazen silkeliyor araç.Bir ay önce araca Delphi marka bobin taktılar ve sanırım tekleme o süre zarfında başladı. Opel'in bobin üreticisi Delphi malum,orjinal bobinde Gm Delphi yazarken,aracıma taktıklarında sadece Delphi yazıyor.İnternette Gm Delphi olan 240 TL iken normal Delphi 140 TL civarında. İki bobin arasında kalite farkı var mı? 100 TL fiyat farkı sadece marka olduğu için mi? Gm Delphi olanını kulanmak daha mı iyidir? Aracın eski bobinini yeniden taktım,Gm Delphi yazanı.Yarın Konya'ya gideceğim tekrar,deneyeceğim.Silkelemezse bobindendir diyeceğim artık.Bana dua edin,silkeleme çok canımı sıkıyor,sevgiler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
DELPHİ BOBİN İLE GM BOBİN ARSI FİYAT VE KALİTE FARKI
Collapse
X
-
Ynt: DELPHİ BOBİN İLE GM BOBİN ARSI FİYAT VE KALİTE FARKI
Kimse cevap yazmamış ama bugün Konya'ya gittim geldim.Giderken aracın kendi bobinini takmıştık Gm Delphi yazanı,hiç silkeleme yapmadı.Gelirken de lpg ile geldim,denedim ve gene silkeleme yapmadı.Sanırım Gm Delphi yazanı yani orjinal olanı kullanmak lazım,bilginize sevgiler...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
- Beğenmeler 1
-
ben üzerinde GM yazanın aradaki fiyat farkı kadar farklı kalite olduğunu sanmıyorum , böyle bir durum markanın kendini kötülemesi anlamına gelir ama kullanımda da GM yazan sorunsuz çalıştığına göre bir tezat var bu işte anlamadım..www.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mstfklsben üzerinde GM yazanın aradaki fiyat farkı kadar farklı kalite olduğunu sanmıyorum , böyle bir durum markanın kendini kötülemesi anlamına gelir ama kullanımda da GM yazan sorunsuz çalıştığına göre bir tezat var bu işte anlamadım..2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Bazen üretici firmalar müşterilerinin (GM) isteği üzerine aynı ürünü farklılıklarla üretebiliyorlar misal orjinal üründe bobinlerde bakır kalınlığı 0.5 iken gm 0.6 yaptırabiliyor ve bu farklar bazen sorun yaşatabilir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBazen üretici firmalar müşterilerinin (GM) isteği üzerine aynı ürünü farklılıklarla üretebiliyorlar misal orjinal üründe bobinlerde bakır kalınlığı 0.5 iken gm 0.6 yaptırabiliyor ve bu farklar bazen sorun yaşatabilir.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Biraz konuyu hortlatıcak gibi olucak ama benim arabamda tüpte yıgılıyor anlık gazlayınca, ateşleme sisteminden şüphelendiler sırasıyla önce buji sonra bobin bakılacak ama delphi bobinle gm bobin arasındaki şuanki fark sizin zamanınıza göre çok fazla artış göstermiş 900 küsür gm 200 küsür delphi hangisini taktırmak daha mantıklı acaba ? Delphi kullanıp memnun kalan hiç olmadı mı?
Yorum
-
Ben Delphi'nin GM kutusundakinden pek de farklı olacağına ihtimal vermiyorum. Böyle bariz bir sorun yaşanıyor olsa zaten Delphi firması da ürünü revize edecektir. Ufak farklar olabilir ama 4.5 kat fiyat farkına değecek bir fark olması mantıksız; bence konu sahibinin aldığı üründe münferit bir problem varmış.
Yorum
-
arabanın üstündeki bobin delphi ama gm değil önceki sahibinden kaç binde değiştiğini ögrenmeye çalışıcam ama anlaşılan delphide randuman alamıyor araba şimdilik orginal delphi alma yönünde bir kararım var birde bu sirkeleme bir iki gündür bazen hiç olmuyor başka neden kaynaklanabilir onu araştırıyorum bakalım
Yorum
-
sıfır delphi takılmış a16let de 2500 devirde tekleme hatası sebebi ile orj gm önerdim. Arkadaş nasıl olsa delphi orijinaldir diye değiştirmedi.
Gitti supap yaptırdı aracına, hala devam ediyor. daha sonra orijnal alın diye tavsiyede bulunuyordu facebook gruplarında. Alıp sorunsuz kullanan da var ama kusursuz güvenmeyin.Fikrin kadar varsın!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mr.big View Postsıfır delphi takılmış a16let de 2500 devirde tekleme hatası sebebi ile orj gm önerdim. Arkadaş nasıl olsa delphi orijinaldir diye değiştirmedi.
Gitti supap yaptırdı aracına, hala devam ediyor. daha sonra orijnal alın diye tavsiyede bulunuyordu facebook gruplarında. Alıp sorunsuz kullanan da var ama kusursuz güvenmeyin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: İLKER KARTAL View Post
şimdi ben en ucuz yöntemlerden başlıcam bu hafta sonu map ve maf sensörlerini deneyip sonra buji ve en son olarak gm bobin alıp takıcam bakalım hangisinde sorun ortadan kalkmış olucak bakalım burdan paylaşıcam sonuçlarıda teşekkürler...
Yorum
Yorum