merhaba değerli forum üyeleri,aracım 2011 model 1.6 180 hp..8000 km.kumanda pillerini değiştim.fakat 1 ay oldu,kumanda aracımın yanında neredeyse 2-3 metrede kapıları açıyor.cr 2032 gp pil kullandım.varta kullandım.sonuç aynı.yetkili servisi aradım.odak gedizler vs.kimsenin bir tahmini yok,aracı getirmeyin dediler,nasıl iştir anlamadım hep böylemi kullanıcam.yardımlarınızı düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia uzaktan kumanda,açma kapama sorunu.....
Collapse
X
-
Ynt: insignia uzaktan kumanda,açma kapama sorunu.....
aracın bi beynini söküp geri takın sorun çözülür herhaldeBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
kumanda pil yatağında oksitlenme olmuş olabilir, daha önceki vectra aracımda da benzer sorunu yaşamıştım. serviste temizleyip halletmişlerdi*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Sorun Pilde Değil,
Araçların üretim dönemlerine göre kumandada kullanılan elektronik parçalardaki hrz farklılıklarından oluyor örnek çoğu araba 100 mt den aracı kontrol edebilirken benim araç 2-3 mt aracı kontrol ediyor bunun artı yönü evde çocuk kumanda ile oynarken yada yanlışlıkla basımlarda etkilenmiyor kötü yönüde avm oto parkındasınız aracım neredeydi diye bastığınızda siz aracı bulana kadar tepki vermemesi ihihi ihihi esas soru şu daha önceleri çok uzaktan açarken şimdi 2-3 mt yimi düştü yoksa hep 2-3 met demi idi evetse sorun yok kumandanın radoyo frekansı gönderme aralığı ile ilgili
Hatta gökhanla test yapmıştık onun aracı elagans olmasına rağmen 100-150 mt açmıştı benim araç hala 2-3 mt den açıyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
akünün hemen ön kısmında aracın beyni var onu söküp takın düzelicektir benceBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
sen anlamassın koçum sen git led ayna tak hadi bakimBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Merhabalar, aracını kullanmaya başladığında otomatik kapıları kilitliyorsa ve sizde araçtan inerken kilitleri açmayıp direk açıp indiğinizde de yapabilir. İsterseniz kapının kilit açma tuşunu kullanıp açıp inmeyi deneyin belki sorunuz çözülebilir diye düşünüyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXSorun Pilde Değil,
Araçların üretim dönemlerine göre kumandada kullanılan elektronik parçalardaki hrz farklılıklarından oluyor örnek çoğu araba 100 mt den aracı kontrol edebilirken benim araç 2-3 mt aracı kontrol ediyor bunun artı yönü evde çocuk kumanda ile oynarken yada yanlışlıkla basımlarda etkilenmiyor kötü yönüde avm oto parkındasınız aracım neredeydi diye bastığınızda siz aracı bulana kadar tepki vermemesi ihihi ihihi esas soru şu daha önceleri çok uzaktan açarken şimdi 2-3 mt yimi düştü yoksa hep 2-3 met demi idi evetse sorun yok kumandanın radoyo frekansı gönderme aralığı ile ilgili
Hatta gökhanla test yapmıştık onun aracı elagans olmasına rağmen 100-150 mt açmıştı benim araç hala 2-3 mt den açıyor1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
-
bir gün istanbula gelirsenız eğer gösteririz zevkle
heleki reno megane kartlı olanları ben diim 150 siz diin 200 metreBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
Yorum