arkadaslar benimde en büyük sorunum motorun sağından bir üfleme (ıslık) gibi bir sesin gelmesi.. servis bana bütün 1.4t larda bu sesin olduğunu aracın kendi sesi olduğunu bir sorun olmadığını söylüyor. Turbonun sesi deil eminim ama kafama takıyorum servis teknikmasayla görüstüğünü 1.4t larda bu sesin olduğunu söylemiş.. ne yapmalıyım böyle bir sorun yasayan varmı yoksa benim kulaklar mı çok hassas yardım lütfenn
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4 turbolarda motorun sağından gelen ses
Collapse
X
-
Ynt: 1.4 turbolarda motorun sağından gelen ses
Bence servis senin sorununa genelleme yaparak yaklaşmış. Bütün 1.4 T lerde olan ses üfleme değil. Bu konuyla ilgili yapılan yorumlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=6273.02010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)
Yorum
-
Aracın camları açıkken rahatça duyulabiliyor özellikle geceleri daha rahatsız edici oluyor .. Yorumlarınızı daha önce okumuştum aranıza yeni katıldım bugün video çekip paylasacağım serkan bey.
Yorum
-
Arkadaslar aracta önden gelen gıcık ses bu. Daha önce böyle bi sorun yasayan varmı ne yapmalıyım Malatya Kavuklar servis sesin normal olduğunu bir sorun olmadığını söylüyor ama bence bu ses normal deil. Ne yapmalıyım yardım lütfenhttp://www.youtube.com/watch?v=rS4ttRrcgPY#
Yorum
-
Takır tukur pancar motoru gibi ses normal ama geri planda kulağı rahatsız eden ses bir garip onun olmaması lazım diğer sesler motor içinde kayıtta maalesef çok farklı çıkıyor pancar motoru gibi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Evet fatih abi.. aracı nisan 2013 te sıfır aldım. Aracın yakıt tüketimi performansı çok iyi. Sacede arka planda duyulan ıslık gibi olan ince tiz sesin peşindeyim. Bu garip ses olayını çözmem lazım sizin yardımlarınızla tabi. Malatya da çözemessem İstanbul a gelecem mutlaka.. Ayrıca sizlerle de tanışmak isterim muhabbetleriniz harika.. aranıza biraz geç katıldım 2009 dan bu yana insignia almayı düşünüyordum kısmet bu günlereymiş
Yorum
-
Tum kullanicilara selamlar..henuz bi insignia almadim fakat yakin zamanda sanirim 0 km alacagimve araniza reel olarak katilacagim.tanisma forumunda da yazmis oldugum gibi sevgili arkadaslar bana 1.4 ve 1.6 nin reel yakit degerleri lazim.yilda simdilik 20 k yapiyorum fakat bu yil isleri biraz daha buyutme hedefim oldugundan minimum 30 k ya cikacaktir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sinan0131Tum kullanicilara selamlar..henuz bi insignia almadim fakat yakin zamanda sanirim 0 km alacagimve araniza reel olarak katilacagim.tanisma forumunda da yazmis oldugum gibi sevgili arkadaslar bana 1.4 ve 1.6 nin reel yakit degerleri lazim.yilda simdilik 20 k yapiyorum fakat bu yil isleri biraz daha buyutme hedefim oldugundan minimum 30 k ya cikacaktir.
Birde aynı soruları başka başka konularda sormazsanız seviniriz.INSIGNIA 1.364 CC
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sinan0131Tum kullanicilara selamlar..henuz bi insignia almadim fakat yakin zamanda sanirim 0 km alacagimve araniza reel olarak katilacagim.tanisma forumunda da yazmis oldugum gibi sevgili arkadaslar bana 1.4 ve 1.6 nin reel yakit degerleri lazim.yilda simdilik 20 k yapiyorum fakat bu yil isleri biraz daha buyutme hedefim oldugundan minimum 30 k ya cikacaktir.2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
-
Yarın ilk işim servisebi daha gitmek olacak.. Bakalım nolucak inşallah bu sorunu çözerlerde benimde kafam rahat eder yorumlarınız için teşekkürler
Yorum
-
Vee sonunda bu gıcık sesten kurtuldum.. Bu gün Kavuklar serviste tekrar bu sesi dinledi usta devir daim su pompasından gelgini söyledi devir daim.. değişti 3-4 saattir kullanıyorum aracı.. sesten eser yokk inşallah Çözüme kavuştu bir dahada gelmez bu uyuz ses.. Sanki üzerimden büyük bi yükk kalktı. o sese takılmaktan keyif alamıyordum araçtan.. Benzer ses olan arkadaslara duyrulur..
Yorum
Yorum