Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LPG DÖNÜŞÜMÜ SONRASI İLK VERİLER

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: LPG DÖNÜŞÜMÜ SONRASI İLK VERİLER

Orjinal yazı sahibi: umutumut
    Orjinal yazı sahibi: bigbrother
    Orjinal yazı sahibi: bigbrother
    Bizimde şuan lpg ile yaklaşık 2.000 km oldu. Verdikleri garantiden ve opel ile anlaşmalarından dolayı landirenzo firmasını tercih ettik. Araç şuan şehir içi 86-87 tl lik lpg ile çok rahat 350 km yi yapabiliyor. Ayrıca tatil dönüşü İnegöl-Ankara arasında cruise controlle 115 km hızda ortalama 6.6 lt yi gördü. Aynı yolda diğer arabamız olan c4 ile 110 km lik sabit hız ile 6.3ü tutturabiliyorduk. Bence İnsignia ile yakaladığımız değer çok çok başarılı ve bu arabaların çok yakığı kesinlikle koca bir yalan. İyi günler dilerim...

ankarada lpg ne kadar? şehirden şehire fark ediyor...
    Yakıtı sürekli opetten alıyorum lpg litre fiyatı şu aralar 2.42

36lt ile 350km... yani yaklaşık 10.3lt ortalamanız var. Pek dur kalk trafiğe girmiyorsunuz heralde...
    tam tersi şu aralar evdeyim ve bu civarlarda 500 metrede bir trafik ışıkları var yani çıkabildiğim max 4.vites oluyor. Ancak arabayı sıkıştırmam 2000-2500 devirde degistiririm vitesi. Bu şekilde düşük rakamlar çok zor yakalanmıyor.
    trafik ışığı farklı dur kalk farklı... mesela klima en az yüzde 10 arttırıyor tüketimi... benim şehiriçi tüketim 11.8lt civarı... ışıklarda 2 dk bekleyince böyle oluyor.
    1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
    X