2.0 dizel otomatik aracında seyir halinde birer dakika arayla iken tok bir sesle "vuuu" şeklinde ses geliyor . Soğutma fanı değil onu kontrol ettim.klima açık yada kapalı fark etmiyor . Ne olabilir acaba dostlar bu daha öncesinde yoktu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Araçtan gelen tok bir ses
Collapse
X
-
Ynt: Araçtan gelen tok bir ses
Orjinal yazı sahibi: husek7Araç otomatik viteste iken normal seyir halinde yapıyor
Eğer rölantide gelmiyor ise o zaman sadece turbodan olmayabilir. Lastikler ve rulmanlara da baktırmak gerek...1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
-
ewet siyah kcuk silindir gibi bisey benimde ayni sorun vardi burda yazmistim hatta otomatik el frenin sesine benziyor bende 450 tl almislardi ne kadar verdigini yazarsan sevinirim bakalim acaba plakaya gore mi muamele ediyolarbazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: husek7araçın garantis bitmesine rağmen yedek parça nın maliyeti 160 tl nin % 30 u 50 tl sini aldılar1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: husek72.0 dizel otomatik aracında seyir halinde birer dakika arayla iken tok bir sesle "vuuu" şeklinde ses geliyor . Soğutma fanı değil onu kontrol ettim.klima açık yada kapalı fark etmiyor . Ne olabilir acaba dostlar bu daha öncesinde yoktu
Merhaba,
Bayram için memlekete geldigimde bu sesi duymaya başladım. Yaklaşık 800 km yol yaptıktan sonra istanbula dönencem. Istanbula kadara beni idare eder mı acaba? Servis size ne tavsiye etmişti? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Iyi gunler2012 2.0 CDTI 130 BG TEKNIK GRI YENI STIL PAKETLI EDITION ELEGANCE
Yorum
Yorum