Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsigniaların Gösterge Bilgi Ekranı Farklı mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsigniaların Gösterge Bilgi Ekranı Farklı mı?

İnsignia 2009 Model Cosmo paket.
    Gösterge panelinde diğer insignialarda olmayan bazı menülerin olduğunu fark ettim. Örneğin dijital hızı gösteren menü mevcut değil. Diğer modellerde 7 alt menü varken bendeki araçta 5 alt menü var. Adana Arpel'de satış elemanına sorduğumda o model ilk gelenler olduğu için onlarda bilgi ekranında bazı özelliklerin olmadığını söyledi. Doğrusunu söylemek gerekirse çok da mantıklı gelmedi.
    Gerçekten durum bana söylendiği gibi mi, yoksa başka alanlarda bazı menülerin açılması veya bilgi güncellemesi gibi bir müdahalenin yapılması gerekiyor?
    İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Ynt: İnsigniaların Gösterge Bilgi Ekranı Farklı mı?

Evet versiyonlar arasinda farklilik var ve guncelleme olmuyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok saçma. Bu şekilde basit bir bilgisayar güncellemesi ile bile modelleri birbirinden ayırmışlar.

Yorum

Her yeni guncellemede yeni araclara daha cok onem verildigi icin eski araclarin guncellemeleri 2. planda tutuluyor. Bir de eski araclardaki cihazlarla yeni araclardaki cihazlar donanimsal olarak farklilik gosterdigi icin butun yapilan guncellemeler sizin aracinizda calismamaktadir.

Yorum

2009 ile 2013 arasında donanımsal olarak bir fark var mı? Ben yok diye biliyorum. Böyle olmasına rağmen neden yazılımsal olarak farklılıklar ortaya çıkartılıyor ki?

Yorum

Kullanilan ekipman ve donanimlar guncelleniyor bu sebepten yeni yazilim esk8sine uymayabiliyor

Yorum

banada hep saçma gelmiştir bu mevzu
              abi sen daha dur 2009 ların bide navigasyon mevzusu var bazı ilçeler bende hala yok
              2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Bilgi ekranı dendiği için sorunu buraya yazmak istedim, acil yardım çok moralim bozuldu?
                Sorun:
                Aracı çalıştırıp geri vitese geçirdiğimde "Servis: Park Asistan" yazdı dedim park sensörü arızalanmış, sonra kontakla birlikte radyo/cd çalar açılıp kapanma özelliği çalışmadığını fark ettim, daha da sonrasında ise "config" tuşuna basıp ayarlara girdiğimde araç ayarlarına giremiyorum ve "araç kontak açıkken aya rlanır" yazıyor (aynen yazdığım gibi a ile r arasında boşluk var) ama kontak açık...
                insignia 2009 Model Cosmo 17" 1.6 Turbo 180 HP

Yorum

2010 Insignia cosmo sport tourer aracımdaki bilgi ekranında ;
                  Yakıt menzili gösteren alt menü çalışmıyor..Ne kadar uğraşasamda ekranda mevcut benzin ile gidebilecegim mesafe çıkmiyor? Ayrıca aracımda lastik basınç sensörü menüsü olmaması sistemin aracımda olmması anlamına mi? gelir..Zira yakit menzili bölümü var fakat göztermiyor.. Bilgi ekranı menüsünü resetleme yada fabrika ayarlarina getirme gibi bir tuş kombinasyonu var mi?
                  Bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum..
                  2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

Aracın beynine giden kabloları sökün ve takın aracın yada akünün kutupbaşını sökün takın büyük bir ihtimalle sorununuz çözülecektir

Yorum

Aracımda LPG sistemi var.Akü bağlantısını sökünce lpg beyni etkilenir demişti LPG taktirdigim yer..Bize gelmeniz gerekir diye..açıkcasi o yüzden akü kutup başıni sökme konusunda tereddütlerim var.. Ne diyorsunuz?
                      2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

İşleniyor...
                      X