aracınızı düzenli olarak servise götürdüyseniz eğer, aracınızın garantisi bitse bile müşteri menmuniyeti adı altında değiştiriliyor.
sadece opel için değil tüm markalar için geçerli. her müşterinin yıllık limitleri var ben geçen yıl 2005 model aracımın kapı iç kollarını ve vites topuzunu ücretsiz değiştirtmiştim (kendim almaya kalksam yaklaşık 2.000tl tutuyordu)
Otomatik vites aracımın topuzunda da aynı problem var. Kaplaması çatladı ve çatlak ilerliyor ancak henüz resimdeki gibi dağılmadı. Demekki sonu böyle olacak. Benim aracında garantisi bitti
Otomatik vites aracımın topuzunda da aynı problem var. Kaplaması çatladı ve çatlak ilerliyor ancak henüz resimdeki gibi dağılmadı. Demekki sonu böyle olacak. Benim aracında garantisi bitti
işin ilginç yanı ilk çatlak olduğunda acaba daha önce vardı da ben mi farketmedim diye düşünürken çatlak büyüdü, çoğaldı ve dökülmeye başladı.
Benimde başıma buna benzer haha olay geldi fakat bendeki problem kaplama ön taraftan atıyordu ve dün ikinci kez komple değişti standart gibi birşey oldu senede bir vites topuzu değiştiriyorum
javascript:void(0);
yo yanlış anladınız beni vites topuzunda çatlama yok geri vites mandallı ya manuellerde topuzun altındaki dügmeyi yukarı çekince araç 1. önündeki hilale geçiş yapıyor yani 1 ve 2 vitese geçerken o mandal demirine sürtüyor sanki demek istedim
siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik uçan teneke fiorino
Bu tür sorunlarda araç yasal garantide bile olsa GM kullanıcı kozmetik ürünü yada yüzük kullanıyordur düşüncesiyle değişmlere çok sıcak bakmıyor.
bazen muadil parça candır
Geçmiş olsun.
Vites topuzu temin etmek yaklaşık 1 yıl mı sürdü? huh
Oradan bakınca öyle mi görünüyor?
İlk msj. 09.07.2013 tarihli atmışsınız ve sorununuzdan bahsetmişsiniz.
11.07.2013 msj. sorunun artarak devam ettiğini yazmışsınız.
Bugün ( 27.05.2014) tarihli msj. vites topuzu sorununu en sonunda çözdüğünüzü belirtmişsiniz.
Yıpranmış vites topuzu ile yenisinin resimlerini paylaşmışsınız.
Doğal olarak ben de sorununuzun şu ana kadar devam ettiğini, kalıcı bir çözüm bulunamadığını, ancak bu gün kaliteli bir vites topuzuna kavuştuğunuzu düşündüm.
Sorunu ne zaman çözerseniz o zaman paylaşırsınız.
Bu mesajlardan başka nasıl bir anlam çıkar?
Ve, evet buradan bakınca aynen bu şekilde görüyorum.
Tekrardan geçmiş olsun.
aynı sıkıntı bende de var. ben yapıştırdıkça başka yerden çatlıyor. internette bir kaç tane buldum. 50-60 civarı ama kime sorsam değiştiremeyiz diyor. illa servise mi götürmem gerek? topuzu ben alıp serviste değiştirsem servis ne kadar işçilik alır acaba?
Yorum