Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otomotik Vites Topuzu Kaplaması Çatladı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Otomotik Vites Topuzu Kaplaması Çatladı

Merhaba Arkadaşlar.
    Öncelikle aranızda olmak güzel.
    Uzun zamandır bir opel kullanıcısıyım (opelin dört modelini kullandım). Son aracım İnsignia.
    Ne olduysa vites topuzunun üst tarafındaki yumuşak kaplama tek tek çatlayıp dökülmeye başladı. Sanırım havaların ısınmasından dolayı ama sadece ısınmaysa neden şu ana kadar böyle bir sorun çıkartmadı? İlk etapta çatlayıp sonrasında da dökülmeye başladı.
    Araç garanti kapsamında değil ama bu sorun tamamen üretim hatası olarak düşünüyorum. Daha önce de birkaç arkadaşta da aynı sorunu gördüm. Sadece kaplamayı nereden temin edebilirim, garanti bitmiş olmasına rağmen üzertim hatası olduğu için servisler tarafından gerekli değişiklik garanti kapsamında yapılabilir mi?
    Konuyla ilgili önerilerinizi bekliyorum.

İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Ynt: Otomotik Vites Topuzu Kaplaması Çatladı

ilk defa böyle bişey görüyorum ilginç
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Araç Garanti kapsamındaysa değişimi olur

geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ben görmüştüm bi arabada daha demekki fabrikasyon bi sorun servise bi danışın belki yardımcı olurlar
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Emre abi benim viteste böyle oldu ama henüz parçalanmadı. önce orjinal matlık gidiyor hafif parlaklık oluyor sonra soyulmaya dökülmeye başlıyor. bende hala manuel den kalma alışkanlık var sürekli elim viteste olur terlemeden felan kaynaklanır mı acaba??? garanti konusuna gelince bence bin tane mazeret sunup işin sonunda yapamayız diyip yollıcaklar. ben daha hiç garantinin bir işime yaradığını felan görmedim. bir işide tamam deyip sıkıntısız müşterisini süründürmeden arabasını haftalarca servise bağlamadan iş yapanını görmedim... garanti deyince adamların gözleri büyüyor. sonrada allem edip kallem edip sizi bu işin suçlusu ilan edip servisten paşa paşa yoluyorlar... bu opel için değil tüm markalar için geçerli...
          2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Aracımı almadan önce bir arkadaşın arıcında da aynı sorun vardı ve arkadaş plastik aksamın tamamını kaldırmıştı. Sorunu bir opel satış elemanıyla paylaştığımda aynısının Urfadan gelen bir müşteride de olduğunu ve adamın durup dururken kendiliğinden böyle olduğunu söylediğini belirtti.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
              Emre abi benim viteste böyle oldu ama henüz parçalanmadı. önce orjinal matlık gidiyor hafif parlaklık oluyor sonra soyulmaya dökülmeye başlıyor. bende hala manuel den kalma alışkanlık var sürekli elim viteste olur terlemeden felan kaynaklanır mı acaba??? garanti konusuna gelince bence bin tane mazeret sunup işin sonunda yapamayız diyip yollıcaklar. ben daha hiç garantinin bir işime yaradığını felan görmedim. bir işide tamam deyip sıkıntısız müşterisini süründürmeden arabasını haftalarca servise bağlamadan iş yapanını görmedim... garanti deyince adamların gözleri büyüyor. sonrada allem edip kallem edip sizi bu işin suçlusu ilan edip servisten paşa paşa yoluyorlar... bu opel için değil tüm markalar için geçerli...
              Sen Garanti için opel servisi diye başka servise mi gidiyorsun makul mantıklı olan her şey garantiden değişimi söz konusudur.

Yorum

Bu kronik hata astradada mevcut bence servisten topuzu temin edin 100-120 tl civari olmasi lazim ama ilerde gene aynisi olacaktir.
                İsin ehli bi ustaya deri kaplatmak daha mantikli gibi.

Yorum

terlemeden dolayı oluyor
                  bi tanıdığın mercedesine olmuştu normal yani
                  2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

http://www.opelgm.com/Opel-insignia-...i,PR-5574.html

Buradan alabilirsiniz,baskı balata,debriyaj rulmanı ve volanı buradan aldım,memnunum arkadaştan.
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Teşekkür ederim arkadaşlar. En iyisi servisle uğraşıp garanti/garanti değil, yok kullanıcı hatası gibi tartışmalarla uğraşmak yerine yenisini almak. İte dalaşmaktansa çalıyı dolaşmak daha mantıklı.

Yorum

Bence siz servisinize gidon ve araciniz garanti kapsaminda ise degisimini yaparlar ege garanti kapsaminda ve degisim olmaz ise opel musteri hizmetlerini bilgilendirmek lazim bence siz caliyi otu bosverin hakkinizi arayin

Yorum

Benim arkadaş yeni Fluence aldı:bunlarında deri direksiyonu soyuluyormuş.Aracın 10 binde garantiden direksiyon değişmiş.Şuan araç 35 binde ve yine deri direksiyon simidi soyulmuş.Aracın garantisi bitmiş olmasına rağmen garantiden değiştirecek.Servis gün vermiş haftasonu değişecek.Servislerin garanti konusunda insiyatifleri var sanırım.
                          2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Bence siz servisinize gidon ve araciniz garanti kapsaminda ise degisimini yaparlar ege garanti kapsaminda ve degisim olmaz ise opel musteri hizmetlerini bilgilendirmek lazim bence siz caliyi otu bosverin hakkinizi arayin
                            Fatih bey umutlu değilim ama deneyeceğim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                              http://www.opelgm.com/Opel-insignia-...i,PR-5574.html

Buradan alabilirsiniz,baskı balata,debriyaj rulmanı ve volanı buradan aldım,memnunum arkadaştan.
                              60tl diyor bence gayet iyi bi fiyat
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                              X