herkese selamlar,aracımla ilgili bir problemi danışmak istedim,1.6T aracım,33bin deyim ve bakıma gitmeye vaktim olmadı.normal seyirde 2-3 bin devir arasında ayagı gazdan cekince motor kısmından fu fu fu fu diye bir ses geliyor normal ıslık gibi üfleme şeklinde değil.acaba bi problem mi var aynı duruma yakalanan veya bilen varsa yardım ederse sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
turbodan gelen fu fu fu sesi,yardım!!!
Collapse
X
-
Ynt: turbodan gelen fu fu fu sesi,yardım!!!
merak etmeyin turbonun sesi sorun yok turbo boşaltma yapıyo...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
dediğim sesi biliyosunuz o zaman,yani bana pek normal gibi gelmedi,dışardan gelen pısssst sesi gibi değil,ffufufufu şeklinde oluyo,pıssssttt da geliyo camları kapatınca içeriye fufufufu sesini veriyo anlamadım gitti
Yorum
-
bir nevi keçi ırıldaması gibi çıkabilir sanki bogazını keserken çıkan bir ses varya onun gibi bu çok normal,bu sesi duymak için kapalı otoparklarda 4 cam açık gaza basanlar varBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
rica ederim başka herhangibi sıkıntı gibi gördüğün sezdiğin birşeyler olursa yardımcı oluruz aklında soru işaretleri kalmasın ...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Kadir Beyin sesi ifade edişi kanlı fakat tatminkar olmuş. ihihi keçinin boğazının kesilmesine tanıklık etmedim ama arabanın sesini bildiğimden artık tasvir yapabiliyorum.
SelamlarOpel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T 2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblbir nevi keçi ırıldaması gibi çıkabilir sanki bogazını keserken çıkan bir ses varya onun gibi bu çok normal,bu sesi duymak için kapalı otoparklarda 4 cam açık gaza basanlar var
Yorum
-
Turbo surge sesidir o. Ben normalde duyuyordum az da olsa. Geçen sene bayaa bi gelmeye başladı, ses hoşuma gidiyordu. Sonra bi baktık, soğutma hortumu kopmuş. Onunla ilgili mi bilmiyorum ama bir kontrol ettirin isterseniz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dm1335-therkese selamlar,aracımla ilgili bir problemi danışmak istedim,1.6T aracım,33bin deyim ve bakıma gitmeye vaktim olmadı.normal seyirde 2-3 bin devir arasında ayagı gazdan cekince motor kısmından fu fu fu fu diye bir ses geliyor normal ıslık gibi üfleme şeklinde değil.acaba bi problem mi var aynı duruma yakalanan veya bilen varsa yardım ederse sevinirim.Jetta 1.4 TSI 170
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medrenBenden ayağımı gazdan çektiğim an çiiuf diye bir ıslık sesi geliyor normal mı buSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Bu ses bende de var. Hafif bir tıss-lama sesi geliyor gazda ayağı çekince... Çok tatlı... Sanki araçta blowoff varmış gibi resmen... Neyse merak edip serviste kontrol ettirdim ve araçta her hangi bir sorun yok dediler. Umarım yanılmamışlardır...1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
Yorum