Duyuru

Collapse
No announcement yet.

turbodan gelen fu fu fu sesi,yardım!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• turbodan gelen fu fu fu sesi,yardım!!!

herkese selamlar,aracımla ilgili bir problemi danışmak istedim,1.6T aracım,33bin deyim ve bakıma gitmeye vaktim olmadı.normal seyirde 2-3 bin devir arasında ayagı gazdan cekince motor kısmından fu fu fu fu diye bir ses geliyor normal ıslık gibi üfleme şeklinde değil.acaba bi problem mi var aynı duruma yakalanan veya bilen varsa yardım ederse sevinirim.

Ynt: turbodan gelen fu fu fu sesi,yardım!!!

merak etmeyin turbonun sesi sorun yok turbo boşaltma yapıyo...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

dediğim sesi biliyosunuz o zaman,yani bana pek normal gibi gelmedi,dışardan gelen pısssst sesi gibi değil,ffufufufu şeklinde oluyo,pıssssttt da geliyo camları kapatınca içeriye fufufufu sesini veriyo anlamadım gitti

Yorum

bir nevi keçi ırıldaması gibi çıkabilir sanki bogazını keserken çıkan bir ses varya onun gibi bu çok normal,bu sesi duymak için kapalı otoparklarda 4 cam açık gaza basanlar var
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

o zaman sıkıntı yok,çok teşekkür ederim sağolun

Yorum

rica ederim başka herhangibi sıkıntı gibi gördüğün sezdiğin birşeyler olursa yardımcı oluruz aklında soru işaretleri kalmasın ...

F10 Msport

Yorum

bizim turbolardan 2 ses çıkıyor zaten sorun yok bendede aynısı var merak etmeyin
              2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Kadir Beyin sesi ifade edişi kanlı fakat tatminkar olmuş. ihihi keçinin boğazının kesilmesine tanıklık etmedim ama arabanın sesini bildiğimden artık tasvir yapabiliyorum.
                Selamlar
                Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                  bir nevi keçi ırıldaması gibi çıkabilir sanki bogazını keserken çıkan bir ses varya onun gibi bu çok normal,bu sesi duymak için kapalı otoparklarda 4 cam açık gaza basanlar var
                  hahah.. birden kendimi gördüm bu yazıda.. biraz egsoz dumanı kaçıyo içeri ama turbonun o sesini duymak çok keyifli ..

Yorum

Turbo surge sesidir o. Ben normalde duyuyordum az da olsa. Geçen sene bayaa bi gelmeye başladı, ses hoşuma gidiyordu. Sonra bi baktık, soğutma hortumu kopmuş. Onunla ilgili mi bilmiyorum ama bir kontrol ettirin isterseniz

Yorum

emiş sesi değil de daha farklı bir ses çıkıyorsa vakum hortumu yerinden çıkmış olabilir, ona bir baktırın

Yorum

Benden ayağımı gazdan çektiğim an çiiuf diye bir ıslık sesi geliyor normal mı bu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dm1335-t
                          herkese selamlar,aracımla ilgili bir problemi danışmak istedim,1.6T aracım,33bin deyim ve bakıma gitmeye vaktim olmadı.normal seyirde 2-3 bin devir arasında ayagı gazdan cekince motor kısmından fu fu fu fu diye bir ses geliyor normal ıslık gibi üfleme şeklinde değil.acaba bi problem mi var aynı duruma yakalanan veya bilen varsa yardım ederse sevinirim.
                          ses normal değil. motorun arka kısmına bulunan vakum hortumu çıkmıştır. daha önce rastlanılan bi durum. telaş edilecek bişi yok..
                          Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                            Benden ayağımı gazdan çektiğim an çiiuf diye bir ıslık sesi geliyor normal mı bu
                            normal abi o. hatta dinlemesi bile ayrı zevk
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bu ses bende de var. Hafif bir tıss-lama sesi geliyor gazda ayağı çekince... Çok tatlı... Sanki araçta blowoff varmış gibi resmen... Neyse merak edip serviste kontrol ettirdim ve araçta her hangi bir sorun yok dediler. Umarım yanılmamışlardır...
                              1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
                              X