Duyuru

Collapse
No announcement yet.

anahtar sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• anahtar sorunu

yaklaşık 1 haftadan bu yana aracım en fazla 2-3 metreden kumanda ile kontrol edilebiliyor. Pil zayıflamıştır diye kumandanın içinde bulunan pillerin aynısından 2 farklı mağazadan pil aldım sonuç yine değişmedi. anahtar bozulmuş olabilir diye yedek anahtarı kullandım sonuç yine aynı.

sorun ne olabilir?
    2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

Ynt: anahtar sorunu

yakınlarda sinyal kesici bir alet olabilir ,polislerin kullandığı cinsten jammer olabilir.
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
      yakınlarda sinyal kesici bir alet olabilir ,polislerin kullandığı cinsten jammer olabilir.
      araç hep sabit bir yerde olsa dediğiniz olabilir ama gün içinde çok farklı yerlerdeyim.

Yorum

akünün kutup başını söküp takın düzelir ....

Yorum

benimkisi aldığım günden beri 2///3 metreden çekiyor daha önce nasıldı ????
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
            daha önce ölçmedim max mesafesini ama ortalama 6-8 metreden rahatlıkla algılama yapabiliyordu.

yukarıda 2-3 metreden yazdığıma bakmayın şu bir iki haftadır aradabirde olsa 1mt den bile algılama yapmadığı oluyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              valla ban 4. katta oturuyorum asansöre eşim önce biner o aşağı indiğinde ben apartmanın içinden basarım ve kapı açılır 20-25 mt den rahat alıyo benim kumanda.
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

bence araçta kullanılan Anahtarın frekans ları farklı bu yüzden farklılıklar oluyor aynı durum bende de var hatta test yapmıştık elegans bir insignia 100 mt reden kapıyı açarken benim araç 2-3 mt reden anca çekiyor bunun bir sorun değil ama insan istiyorki 5-10 mt reden kapıyı açsın diğer bir taraftan güvenlik için kısa mesafe daha iyi düşünün evde çocuğunuz anahtarla oynuyor ve kapılar açılıyor o yüzden bence fazla düşünmeyin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

20-25 metre ilk aldığımda bana da az gelmişti benim 2011 civic hb nerdeyse 200 metreden alıyor
                  Opel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    bence araçta kullanılan Anahtarın frekans ları farklı bu yüzden farklılıklar oluyor aynı durum bende de var hatta test yapmıştık elegans bir insignia 100 mt reden kapıyı açarken benim araç 2-3 mt reden anca çekiyor bunun bir sorun değil ama insan istiyorki 5-10 mt reden kapıyı açsın diğer bir taraftan güvenlik için kısa mesafe daha iyi düşünün evde çocuğunuz anahtarla oynuyor ve kapılar açılıyor o yüzden bence fazla düşünmeyin
                    ilk aldığımda da 2-3metreden çekse şuan sorun olmazdı ama insan bünyesi zamanla alıştığı için sorun oluyor. örnek vermem gerekirse araçtan inip bagajdan çantamı alıyorum giderken kapatma tuşuna basıyorum. yüyürken bastığım için çoğu zaman kilitlememeye başladı. biliyorsunuz araçlarımızda kilitleme silsile sistemi ile olduğu için bagaj kapansa kapılar kilitlenmiyor, kapılar kilitlense alarm devreye girmiyor, alarm devreye girse camlar kapanmıyor, camlar kapansa sunroof kapanmıyor.... ama bundan 2 hafta önce böyle bir sorun yoktu

Yorum

İşleniyor...
                    X