Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FREN SESİ ÇILDIRTIR ADAMI:((((

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• FREN SESİ ÇILDIRTIR ADAMI:((((

Merhaba Arkadaşlar.

Benim araçta 5000 km'yi buldu fakat ara-sıra frenlerden tiz ve gıcık bir ses geliyor her zaman yapmıyor ama yaptığı zaman etrafımda 82 model renault arıyorum fakat bi bakıyorum ses benim frenlerden geliyor.

Forumda paylaşılan konulara baktığımda arkadaşlar bayağı uğraşmış bununla ilgili.

Servise götürecem aracı fakat sizden ricam nokta atışı yapabileceğimiz bir yer var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

1.4T INSIGNIA

Ynt: FREN SESİ ÇILDIRTIR ADAMI(((

Benim frenlerde öyle.Hiç yakışmıyor bizim araçlara.Balata temizleme spreyi ile biraz idare ediyor sonra yeniden ötmeye başlıyor.Bende balata temizleme spreyi alıcam yıkama öncesi arasıra kullanayım balata değişim zamanı daha kaliteli bişeyle değiştirecem.
    2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

geçmiş olsun benim eski aracımdada böyle ötme vardı ama 45bin kmdeydi daha sonra balataları değiştirdim geçti ama sizinkisi 5000kmde garantiden halletirmeniz gerekmektedir diye düşünüyorum
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

30.000 de balatalari degistim ses kesildi,ozellikle arkadan cok geliyodu benim

Yorum

benim de 12 bin km de onden geliyordu gecen hafta yillik bakima vermistim onlerden ses geliyor diyede soylemistim garanti kapsaminda balatalari degistirdiler simdi duzeldi sikinti yok
          BMW 530 D gran turismo

Yorum

valla benımde otuyordu sagolsun gultekın abı sayesınde 4 dısk 4 balata garantıden degıstırmıstım

Yorum

Benim araçta 14.000 oldu, bu aralar ilk bakımına girecek. Benimkilerden de ses geliyor. Garantiye sokarlar mı acaba?
              2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Bendede oldu balatalari degistirdiler garantiden yeni arabalarda oluyomus bu durum kanserojen diye balatalardaki asbes maddesini kaldirmislar o yuzden ses yapiyomus gecen gun yanimda c180 ottu ciyak ciyak
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                X