Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ani frende önden gelen ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ani frende önden gelen ses

Merhaba, geçenlerde 60 civarında şehir işi seyir halinde iken önüme atlayan haylaz tekire çarpmamak için ani fren yaptım, ön aksamdan çat diye birses geldi ( sanki birşeyyerinden çıkmış ya da kırılmış gibi ) ancak herhangibir arıza ışığı yanmadı, çukur tümsek gibi birşeyde yoktu, ancak aradan 10 gün geçti yine aynı hızda ani fren yapmak zorunda kaldım... sonuç yine aynı, aynı ses... arıa ışığı yok, çukur ve tümsekte yok... sonrasında bir performans değişikliği deyaşamadım ancaaaak

YAAAA BEN BIRŞEYI Mi KIRIYORUM!, BU SESTE NEEEE YAAAAA, KAFAYI YIYECEĞIM.....

Ynt: ani frende önden gelen ses

söylediğiniz sorun alt takımla alakalı gibi birşey ve alt takımda olan sorunda arıza işareti vs gibi şeyler çıkmaz arıza ışığı sadece elektroniksel sorunlarda ve elektronik aksamlarda yanar
    yani benim bildiğim bu,aracınızı servise gösterin aksta sorun olabilir ...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

hay aks-i :S

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
        hay aks-i :S
        servise gidin ve aracın başında bakın bakalım ne olmus neyinde sorun olmus gözünüzle görmekte fayda var sonucta arabanın en önemli yerlerinden biridir ön takım aman sürat yapmayın ne olur ne olmaz acilen götürün derim bizimlede paylaşın sorun nedenmiş çok merak ettik
        tekrardan geçmiş olsun...
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

iyi hos , en yakin servis il merkezin de , o da 120 km... git gel 4 saat :S bi vakit bulsam :S

Yorum

iyi hos , en yakin servis il merkezin de , o da 120 km... git gel 4 saat :S bi vakit bulsam :S
            kaskon yokmu abi çağır bi çekici gelsin alsın götürsün napıcan zaman herkes için önemli ama arabam sorunsuz olsun diosan biraz fedakarlık yapmak gerekli ...

F10 Msport

Yorum

kaskoyu yaptırıyoruz her yıl ancak nimetlerini bilmiyorduk çağırınca gelip alıyorlar demek cahillik kötü birşeymiş yaaaaa, kendi adıma çok utandım şimdi

Yorum

kaskoyu yaptırıyoruz her yıl ancak nimetlerini bilmiyorduk çağırınca gelip alıyorlar demek cahillik kötü birşeymiş yaaaaa, kendi adıma çok utandım şimdi

yani en yakın yetkile servise götürmesi gerekiyo aracınızı buda 120km ise götürücek napacak mecburrrr
                ama söyliceğiniz aracımda ses geliyo demeyin ya aks kesti ya debriyaj bitti gibi bişiler söyleyin her ihtimale karşı bişi olmazda siz yine öle söleyin...

F10 Msport

Yorum

Abs devreye girdiğinde ön takımlardan takır tukur ses gelir ve frenlerde titreşim olur.Sizde böyle bir durum oldu mu?
                  Belki sizin ki absdendir.
                  INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orhan
                    Abs devreye girdiğinde ön takımlardan takır tukur ses gelir ve frenlerde titreşim olur.Sizde böyle bir durum oldu mu?
                    Belki sizin ki absdendir.
                    bir çatırtı sesi gibiydi, uzun sürmedi ama 2 defa da aynı şekilde oldu ,ABS nin sesi olabilir mi sizce ??

Yorum

İşleniyor...
                    X