Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil yardım lütfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Acil yardım lütfen

Arkadaşlar merhaba ,

bugün fark ettiğim bir problem konusunda acil yardımlarınızı talep ediyorum.

sabah yine normal işe giderken evden ayrıldım. araca bindiğimde çok hafifte olsa birşeyin motordan ya da turbo bilmiyorum sanki engelliyor gibi geldi.kesinlikle yürüyen aksamdan değil ama. redline larda aracı kullandım. yakıttandır dedim bir gün önce almıştım ama yine de etki etmedi. bitene kadar bugün dip gaz dolaştım. yeni başka yerden yakıt aldım yine aynı problem. araç gidiyor hızlanıyorda ama bilmediğim birşey hızlanmasını yavaşlatıyor. 2 gün öncede yağ değişim zamanı yaklaşıyor diye uyarı geldi. aracım 12.500 lerde. acaba araç kendini mi korumak için böyle birşey yapıyor? ya da soketlerden birilerimi gevşedi bilemiyorum. ama çok canımı sıktı bu durum. sizce neresinde problem olabilir? motor kaputunu açtım görünürde çıkmış birşey de görünmüyordu. hava filtresi değişmesi de gerektiğinden olabilir mi ?

Ynt: Acil yardım lütfen

turbo hortumu da yırtılmış olabilir mi ? öyle olsa araç hiç hızlanmaması lazım değil mi?

Yorum

Aku kutup basini sokun tekrar takin sorun cozulecektir buna ragmen duzelmezse servise gidin

Gecmiste benim aractada olmustu tecrube ile sabittir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih bey okuyamadan gittim gedizlere bıraktım aracı inşallah abuk sabuk şeyler yapmazlar. en kötü ihtimalle geri aldığımda yapamazlar ise dediğinizi yapıcam. teşekkür ederim

Yorum

İşleniyor...
        X