Öncelikle herkese selamlar.Aracımızda yaklaşık bir 2 ay önce 120 km hızdan sonra bilemediğim bir titreme farkettim.Sonra hemen gelip forumu karıştırdım ve anladığım kadarıyla salıncaklardan kaynaklanıyordu.Aracımızı Mar Otomotiv'e servise götürdüm ve durumu izah ettim.Havanın yağışlı olduğu gerekçesiyle test edemeyeceklerini söylediler ve şunu da belirttiler "salıncaktan kaynaklanamaz,salıncakla titremenin ne alakası olabilir ki olsa olsa rot balanstan kaynaklı bir titreme olabilir" dediler.Daha önce iki kere lastik patlaması yaşadığımızdan ötürü olabilir dedim kendi kendime ve aracı servise bıraktım rot balans amaçlı.Aracı servisten aldıktan sonra ilk uzun yol deneyimimi geçen hafta yaşadım Edirne Enez e gitmek üzere.Araçtaki titreme azalmıştı ama yine vardı *hissedilir derecede ama belli bir süratten sonra azalır gibi oluyordu ya da ben öyle hissediyordum.170 km hıza kadar çıktım araçtaki titreme azalıyordu sanki ama 120-130 seviyesine geldiğimiz zaman yine başlıyordu tir tir titremeye.Öncelikli sorum şudur bu titreme neyden kaynaklanabilir?İkinci sorum da şudur aracımıza bir zararı olur mu?Abiler bilgilendirirseniz sevinirim.Herkese iyi akşamlar,iyi forumlar dilerim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
120 den sonra titreme (1.4 turbo)
Collapse
X
-
Ynt: 120 den sonra titreme (1.4 turbo)
aynı sorun benim aracımdada olmustu 120-130 arası fren bastıgında direksiyonda titremeler vs ve 110da baslayıp 130da biten titreme kesinlikle burc başlarındandır fatih abininde dediği gibiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblaynı sorun benim aracımdada olmustu 120-130 arası fren bastıgında direksiyonda titremeler vs ve 110da baslayıp 130da biten titreme kesinlikle burc başlarındandır fatih abininde dediği gibi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yildirimveliOrjinal yazı sahibi: kdristnblaynı sorun benim aracımdada olmustu 120-130 arası fren bastıgında direksiyonda titremeler vs ve 110da baslayıp 130da biten titreme kesinlikle burc başlarındandır fatih abininde dediği gibi
çağrı beyden gerekli bilgileri alabilirsinizBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
benim araçta 150 den sonra titreme oluyordu, servise gittim arabamı servis elemanlarından biri alıp sanayiye götürdü rot balans ayarı yapıp getirdi. sorun olursa tekrar gel dediler ama daha da gitmedim. servisle uğraşmak çok zor, aracın garantisi bozulmasa sanayide karakteri adam olan ustalar çok.2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg
Yorum
-
Araç 2012 Temmuz ve öncesi bir tarih üretimse bu sorun olabiliyor. Serviste kısa sürede sorun giderilebiliyor. Salıncak burçları ile ilgili bilinen ve çözümü kolay bir sorun..(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
Yorum
Yorum