Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SU SIZDIRMA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SU SIZDIRMA

arkadaşlar geçen yakıt almak için durdumda aracdan su damladını gördüm ve baktım 2 yerden damlatıyor 1 tanesi belli olan orta konsol tabanındna klima suyu
    digeride sag çamurlugun altındna gördüm ilk kaputu açtımda fotodaki parçadan su damlıyodu.neyden kaynaklandını bilen varsa bi yardımcı olursa sevinirim.
    bide fotografı çekmek için şimdi kaputu açtımda araç çalışmıyor ama motordan elektronik bi ses geliyodu çat çut diye sesler gelmeye basladı tekrar kesildi
    http://s1306.hizliresim.com/1b/c/p1037.jpg
    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
    uçan teneke fiorino

Ynt: SU SIZDIRMA

yine aynı şekilde klima suyudur benim tahminimce, bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum

Yorum

Klima dır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

abi ordan su akıtması normal mi sag çamurlugun üstündeki sacın üstünde bulunan parça klima ise orda bi sorun varmıdır.en iyisi servise gitmek sanırım.forum çok güzel gerçekden ama bu foruma üye oldukdan sonra öyle şeyler gördüm ki bizim buralarda pinpirikli derler aynen öyle oldum valla
        uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaN
          abi ordan su akıtması normal mi sag çamurlugun üstündeki sacın üstünde bulunan parça klima ise orda bi sorun varmıdır.en iyisi servise gitmek sanırım.forum çok güzel gerçekden ama bu foruma üye oldukdan sonra öyle şeyler gördüm ki bizim buralarda pinpirikli derler aynen öyle oldum valla
          Abi servise ne zaman gidersin beraber gidelim ben de bir Mokkayı test edecektim hem de tanışmış oluruz
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

bencede klimadır, çat çut sesler egzoslardan, motor bölümnden gelen sesler ise elektronik devrelerden kaynaklanoyor, hepsi normal...

Yorum

teşekkürler bilgilendirme için tamam hasanım beraber gidelim telini yaz bana özelden
              uçan teneke fiorino

Yorum

Merhaba,

Klima hortumu nemlenip su akıtmış. aracınızda herhangi bir sorun yok.

Yorum

merhaba teşekkürler bilgilendirme için
                  uçan teneke fiorino

Yorum

İşleniyor...
                  X