Duyuru

Collapse
No announcement yet.

motor gücü azaldı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• motor gücü azaldı

merhaba arkadaşlar.bugün sabah 4. viteste giderken birden yüklendim gaza ve motor gücü azaldı diye bir yazı çıktı.kontağı açıp kapattım gitti.öğlen bindim kontağı açar açmaz yine o yazı vardı.akşamda yine aynı yaza çıktı.neden olduğunu bilmiyorum.ne yapmam gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim.en yakın servis 180 km.
    SANA DON GELEN BANA ŞALVAR GELİR...

Ynt: motor gücü azaldı

geçmiş olsun akü kutup başını söküp geri takın sorun gidecektir
    eğer oda çare olmadıysa akünün hemen ön kısmında arabanın beyni var onu soketinden söküp tekrar takın 100de 90 olması lazım yine olmassa servise götürün...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Motor gücü azaltıldı yazısından sonra çekişte düşüklük varmı

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

mrb.çekişte düşüklük olmadı.dün akşam kutup başı söküp taktım.biraz yol gittim.bir problem çıkmadı inşallah düzelmiştir.yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
        SANA DON GELEN BANA ŞALVAR GELİR...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uzman26708
          mrb.çekişte düşüklük olmadı.dün akşam kutup başı söküp taktım.biraz yol gittim.bir problem çıkmadı inşallah düzelmiştir.yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
          geçmiş olsun
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Arkadaşlar,aracıma yazılım yaptırdım geçen gün ama yazılımdan sonra motor gücü azaltıldı yazısı çıkmaya başladı,aküyü söktüm taktım gene olmadı.Performansta sıkıntı yok ama.Lütfen yardım,sevgiler...
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Yok mu yardımcı olacak?
              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

yazılımdan sonra cıktıysa yaptırdıgınız yere bıs gosterın en basıtı bı turbo hortumundan bıle yapabılırı

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Yazilimda araca fazla yulendi ise yapa bilir yada atesleme bobininde sorun olabilir birde sunu kontrol edin rolentide iken kaputu acin ve motoru izleyin sarsintilimi calisiyor birde elinizle silindirlerin titresimini kontrol edin bir piston calismiyor olabilir aracta yazilim varsa 3 silindir ile 200 km hizlara cikabiliyor buda sizi aldatabilir

Yazilim yaptirdiginiz yere gidip gucu biraz dusurtun

Insallah onemli birsey yoktur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Piston kolunu yamultmuş olabilirsin ,bobinden olsa ufak bir patlama sesi çıkar bobin arızalandığında bu sesi duydunmu , piston kolunu yamultmuşsan performansta fazla hissedemezsin düşüklüğü ,bu şekilde gidersende gömlekleri dahada çizersin homlamaylada kurtaramassın , acil servise git vede Fatih'in dediği gibi motorun titreşim sesini dinle tak tak diye sarsıntılı çalışıyorsa ( ben bu sesi kendi aracımda iki defa duydum) geçmiş olsun derin bu arada yazılımı kim yapmıştı..

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Yazilimda araca fazla yulendi ise yapa bilir yada atesleme bobininde sorun olabilir birde sunu kontrol edin rolentide iken kaputu acin ve motoru izleyin sarsintilimi calisiyor birde elinizle silindirlerin titresimini kontrol edin bir piston calismiyor olabilir aracta yazilim varsa 3 silindir ile 200 km hizlara cikabiliyor buda sizi aldatabilir

Yazilim yaptirdiginiz yere gidip gucu biraz dusurtun

Insallah onemli birsey yoktur
                      Fatih abi,yazılımı Erhan yaptı Booster performance'ın sahibi.Çok yüklenmedi,araç lpgli olduğu için 200 bg 280 tork civarında bir şey yap dedim o da yaptı. Performans olarak sıkıntı yok,benzinde titreşim de yok. Bu yazının İnsignia'larda çıktığını serviste sileceklerini söyledi,bir şey olmayacağını söyledi ama,bilmiyorum.Az sonra sanayiye götürüp bilgisayara bağlatacağım bakalım.Bir de aracım lpgli olduğu için lpg ayarı yaptırmaya Konya'ya götürdüm,Brc bayii ayar yaparken silindirlere,bobine filan da bakıyor ya silindirlerde,bobinde ,ateşlemede sıkıntı yoktu.4 silindir de hem benzinde hem de lpgde çalışıyor sağlıklı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                        Piston kolunu yamultmuş olabilirsin ,bobinden olsa ufak bir patlama sesi çıkar bobin arızalandığında bu sesi duydunmu , piston kolunu yamultmuşsan performansta fazla hissedemezsin düşüklüğü ,bu şekilde gidersende gömlekleri dahada çizersin homlamaylada kurtaramassın , acil servise git vede Fatih'in dediği gibi motorun titreşim sesini dinle tak tak diye sarsıntılı çalışıyorsa ( ben bu sesi kendi aracımda iki defa duydum) geçmiş olsun derin bu arada yazılımı kim yapmıştı..
                        Volkan abi,yazılımı Booster Performance Erhan yaptı,ben ona 200 bg ve 280 nm tork civarında bırakmasını söyledim,o da öyle yaptı. Pistonu yamultacak kadar basmadım da kullanmadım da,yazılımı yapar yapmaz çıktı yazı.Beyini takar takmaz verdi yani. Zaten ben de arabayı çok yüksek devirde kullanamam,4000 deviri bile çok nadir geçer.Yazılımı da perşembe günü yaptırdım daha,basmaya fırsatım olmadı yani. O silmişti de belki benimkiyle olmaz serviste filan sildir demişti. Sanayiye götüreceğim bakalım inşallah silinir.

Yorum

Arkadaşlar,az önce aşağı inip akü kutup başını tekrar söktüm,beyini de söküp taktım ve motor gücü azaltıldı yazısı çıkmadı,yarım saattir de arabayı deniyorum,zorladım filan ama motor gücü azaltıldı yazısı çıkmadı gene.Aracı her stop edip çalıştırışımda çıkıyordu yazı sonra da kayboluyordu. İnşallah bir daha çıkmaz. Teşekkürler herkese...

Yorum

İnşallah çıkmaz birdaha kardeşim

Yorum

İnşallah abi ama çıkmayacak sanırım,epey stop edip çalıştırdım.

Yorum

İşleniyor...
                              X