merhaba arkadaşlar.bugün sabah 4. viteste giderken birden yüklendim gaza ve motor gücü azaldı diye bir yazı çıktı.kontağı açıp kapattım gitti.öğlen bindim kontağı açar açmaz yine o yazı vardı.akşamda yine aynı yaza çıktı.neden olduğunu bilmiyorum.ne yapmam gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim.en yakın servis 180 km.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
motor gücü azaldı
Collapse
X
-
Ynt: motor gücü azaldı
geçmiş olsun akü kutup başını söküp geri takın sorun gidecektir
eğer oda çare olmadıysa akünün hemen ön kısmında arabanın beyni var onu soketinden söküp tekrar takın 100de 90 olması lazım yine olmassa servise götürün...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Orjinal yazı sahibi: uzman26708mrb.çekişte düşüklük olmadı.dün akşam kutup başı söküp taktım.biraz yol gittim.bir problem çıkmadı inşallah düzelmiştir.yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Arkadaşlar,aracıma yazılım yaptırdım geçen gün ama yazılımdan sonra motor gücü azaltıldı yazısı çıkmaya başladı,aküyü söktüm taktım gene olmadı.Performansta sıkıntı yok ama.Lütfen yardım,sevgiler...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Yazilimda araca fazla yulendi ise yapa bilir yada atesleme bobininde sorun olabilir birde sunu kontrol edin rolentide iken kaputu acin ve motoru izleyin sarsintilimi calisiyor birde elinizle silindirlerin titresimini kontrol edin bir piston calismiyor olabilir aracta yazilim varsa 3 silindir ile 200 km hizlara cikabiliyor buda sizi aldatabilir
Yazilim yaptirdiginiz yere gidip gucu biraz dusurtun
Insallah onemli birsey yoktur
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Piston kolunu yamultmuş olabilirsin ,bobinden olsa ufak bir patlama sesi çıkar bobin arızalandığında bu sesi duydunmu , piston kolunu yamultmuşsan performansta fazla hissedemezsin düşüklüğü ,bu şekilde gidersende gömlekleri dahada çizersin homlamaylada kurtaramassın , acil servise git vede Fatih'in dediği gibi motorun titreşim sesini dinle tak tak diye sarsıntılı çalışıyorsa ( ben bu sesi kendi aracımda iki defa duydum) geçmiş olsun derin bu arada yazılımı kim yapmıştı..
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXYazilimda araca fazla yulendi ise yapa bilir yada atesleme bobininde sorun olabilir birde sunu kontrol edin rolentide iken kaputu acin ve motoru izleyin sarsintilimi calisiyor birde elinizle silindirlerin titresimini kontrol edin bir piston calismiyor olabilir aracta yazilim varsa 3 silindir ile 200 km hizlara cikabiliyor buda sizi aldatabilir
Yazilim yaptirdiginiz yere gidip gucu biraz dusurtun
Insallah onemli birsey yoktur2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanPiston kolunu yamultmuş olabilirsin ,bobinden olsa ufak bir patlama sesi çıkar bobin arızalandığında bu sesi duydunmu , piston kolunu yamultmuşsan performansta fazla hissedemezsin düşüklüğü ,bu şekilde gidersende gömlekleri dahada çizersin homlamaylada kurtaramassın , acil servise git vede Fatih'in dediği gibi motorun titreşim sesini dinle tak tak diye sarsıntılı çalışıyorsa ( ben bu sesi kendi aracımda iki defa duydum) geçmiş olsun derin bu arada yazılımı kim yapmıştı..2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Arkadaşlar,az önce aşağı inip akü kutup başını tekrar söktüm,beyini de söküp taktım ve motor gücü azaltıldı yazısı çıkmadı,yarım saattir de arabayı deniyorum,zorladım filan ama motor gücü azaltıldı yazısı çıkmadı gene.Aracı her stop edip çalıştırışımda çıkıyordu yazı sonra da kayboluyordu. İnşallah bir daha çıkmaz. Teşekkürler herkese...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
Yorum