Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kalan Yağ Ömrü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kalan Yağ Ömrü

Arkadaşlar 1.4t aracımda kalan yağ ömrü %57 gösteriyor. Araç 4000 km'de bu normalmi sizce?

1.4T INSIGNIA

Ynt: Kalan Yağ Ömrü

Orjinal yazı sahibi: leventymn
    Arkadaşlar 1.4t aracımda kalan yağ ömrü %57 gösteriyor. Araç 4000 km'de bu normalmi sizce?
    evet normal onu pek önemsemeyin 0lıya bilirsiniz 15000de bir yağ değişir aracı pek sıkıştırmıyosanız arada yağ cubuna bakın sorun yoksa yola devam
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Aracın yol bilgisayarında gösterilen değer süre bazlı çalışır, merak edilecek bir durum yok.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Peki motor yağı ve şanzıman yağı miktarı az ise uyarı verirmi? Özellikle merak ettiğim şanzıman yağı uyarısı. (1.4t için)

Yorum

şanzuman yağı benim bildiğim bilgere göre 60-100bin km arasında değişir zaten yağsız kaldığında bunu vites geçişlerinden hissedersiniz uyarılara pek güvenmeyiniz ayda birde olsa yağ cubugundan bakınız ...
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

13bine geldi araba. Yağ uyarısı yüzde 20'de
            2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enxdesign
              13bine geldi araba. Yağ uyarısı yüzde 20'de
              Normaldir 15000 yaklastikca yada 365 gune yaklastikca yag seviye uyarisi duser hangisi once dolarsa ona gore calisiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                şanzuman yağı benim bildiğim bilgere göre 60-100bin km arasında değişir zaten yağsız kaldığında bunu vites geçişlerinden hissedersiniz uyarılara pek güvenmeyiniz ayda birde olsa yağ cubugundan bakınız ...
                Zaten hiçbir elektronik şeye güvenmem Bazılarımız şanzımanda yağ kaçağından bahsetmiş eski konularda. Geçenlerde altına eğildim, tam şanzımanın altındaki bölgede kararmış yağ kalıntıları gördüm. Acaba bende de kaçırıyormu diye endişelendim. Şanzıman yağ çubuğuna nereden nasıl erişebilirim?

Yorum

İşleniyor...
                X