Duyuru

Collapse
No announcement yet.

su eksiltme problemi ve garantiden değişim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: su eksiltme problemi ve garantiden değişim

Orjinal yazı sahibi: emre2929
    arkadaşlar aracımı aldıgımdan beri (2012 ocak) su eksiltme problemi olayı yaşıyorum bazen...olayın ilginç yanı bazen eksiltiyor bazen eksiltmiyor.eksiltme dediysem yanlıs anlasılmasın bazen tamamen bitiriyor birdefasında bahçelievler topkapıya 7-8km gidene kadar 6 litre su bitirdi.en son bayiye yaklasırken tekrar ekledim basınç yapıldı test yapıldı vs kaçırma yok tekrar tekrar olunca su haznesi ve kapak değişti.tekrar problem olunca termostat vs vs komple garantiden değişti.sorun nedir çözülemedi...5 veya 6 defa gitim servise ve kayıtları var .garantiden kusurlu araç olarak değişim yapılma ihtimali varmıdır??
    bende de oldu haftada bir uyarı veriyordu. yani haftada 150 200 cc kadar. servis çözemedi. ostime gittim .iki hortumu birbirine bağlayan t şekilli demir bir boru var. onu değiştirdiler. parçayı tornada 20 tl ye yaptılar. servis bile hayret etti nasıl orjinal gibi yapmışlar diye. ostim orası dedim. herşeyi yaparlar. velhasıl sorun çözüldü çok şükür şimdilik.
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

bugun servisteydi araç yapıldı denildi vs depo değişmiş test edilmiş.servise gidin yazısıda halledilmiş fakat hala su eksiltiyor araç hem su azaldı uyarısı hemde servise götürün yazısı çıkıyor
      2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
      yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

bu su eksiltmeyi sürekli hareret göstergesinin yükselmesinden mi anladınız ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vedat candan
          bu su eksiltmeyi sürekli hareret göstergesinin yükselmesinden mi anladınız ?
          uyari veriyor sogutucu suyu koyun diye
          2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
          yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

yaklaşık böyle bir olayla ilgili sanada anlatmıştım Emrem bende sorun değişmedik radyatör devir daim hortumlar su kapı kapağı en sonuında motor üst kapagı değiştirdiler ve sorun çözüldü yaklaşık 1,500 km hatda test aaclı bursa yolunda 200km süratle yaklaşık 20/25 km bastım tam perrformans bir sorun kalmadı %90 senin olayda böyle bir sıkıntı var araba saglam bir hararet yediyse kesinlikle kapak bozuluyor benim kapak önce taşlama yapılacaktı kapak sökülünce taşlamanın kurtarmıcağı anlaşıldı ve garantiden komple kapak geldi bujileri zinciri herşeyi üzerinde ve takıldı ilğinçtirki aracımın belki piskolojik oldugunu düşündüm performan artı ama sonra baya test ettim araçımın gercekten performan artı belkide bujilerin yeni olşunu bilmiyorum artı şunu anlatmak istiyorum 3 piston kenarında iz vardı muhtemel olarak ondan bir kaçırma vardı çok sinir bozucu bir olay şuan bir sıkıntım inşallah olmaz ...
            2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Aynı sorunu dün bende yaşadım. Araç uyarı verdi bir baktım su hiç kalmamış su koydum 8-9 saat sonra kontrol eetim seviyede azalma vardı. Opel Gerçek otomotive gitti. Sağolsun Zeki Bey var orada ilgilendi detaylıca kontrolleri yaptı ve sonunda sorunun so konan plastik aksamdan kaynaklandığını anladık. Değişim yapıldı. 2 gündür kontrol altında tutuyorum bir sorun yok şuan.
              2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
              2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Arkadaşlar sorun çözülmüştür büyük ihtimalle,ama yinede sorunu olan diğer Kullanıcılara faydası olur belki,2013 f30 sahibiyim bende de aynı sorun oldu,yolda giderken birden motordan duman Yükseldi,Denizli BMW de sorun çözülemedi,Antalya BMW de çözülemedi dumanın nereden geldiği,garanti dahilinde OLMASINA rağmen dışarda sanayide bir ustaya gösterdim ve bu araba su eksiltiyor ondan dedi ilk başta ne alak dedim sizin gibi su eksiltmeyle dumanın ne alakası var diye,asıl sorun turbonın Altın'da olan ve adını yanlış anlamadıysam Oring denen bir tabanın sıZıntısından kaynaklandığını suyun antifirizli olmasından dolayı sızan suyun eksoza düşüp duman çıkarmasından kaynaklandığını söyledi,bunun kronik f30 sorunu OLDUĞUNU söyledi,100 tl lik bir Parça işçilik dahil Değişimi sonrası sorun halloldu ne eksiltme nede soğuk suyu tamamlayın uyarısı aldım,boşu boşuna BMW servislerinde bekledim garantinden orasını burasını değiştirdiler,sorun o tapadanmış inşallah yardımcı olur sizlere

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                  X