arkadaşlar aracımı aldıgımdan beri (2012 ocak) su eksiltme problemi olayı yaşıyorum bazen...olayın ilginç yanı bazen eksiltiyor bazen eksiltmiyor.eksiltme dediysem yanlıs anlasılmasın bazen tamamen bitiriyor birdefasında bahçelievler topkapıya 7-8km gidene kadar 6 litre su bitirdi.en son bayiye yaklasırken tekrar ekledim basınç yapıldı test yapıldı vs kaçırma yok tekrar tekrar olunca su haznesi ve kapak değişti.tekrar problem olunca termostat vs vs komple garantiden değişti.sorun nedir çözülemedi...5 veya 6 defa gitim servise ve kayıtları var .garantiden kusurlu araç olarak değişim yapılma ihtimali varmıdır??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
su eksiltme problemi ve garantiden değişim
Collapse
X
-
Ynt: su eksiltme problemi ve garantiden değişim
Hortumlardan kaçırıyor olabilir.
Bir noktasında delik vardır bi şekilde hararetle ısınıp genlesir ve su kaçırabilir.
Bu arada kusurlu araba için basit sebep değil mi? haha haha
Sanki senin niyetin bozuk gibi haha hahaINSIGNIA 1.364 CC
-
basınç makinesiyle yaptık basıncı borular taş gibi oldu kaçırma yok ama sonradan kaçırıyor işte basit bir sebep gibi fakat hararet yapıyor şehir içinde denk geldi hep ya uzun yolda olsa bide onla ugraş2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: orhanKötü ve zor bir ihtimal ama motorda çatlak olabilir mi? :/2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
birde aracı aldıgımdan beri servise gidin yazısının neden çıktıgını 2 farklı bayi çözemedi bu sıkıntıda var2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18Su kabı kapağını değiştir içindeki contada ya catlak yada delik vardir. İçindeki basinci tamamlayamiyinca ya su eksiltir yada hararet yapar benim basimada bu olay gelmişti.2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sufyhararet yaptırttınmı hiç ? ...2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55aynı hatadan dolayı 3 kez servise gittiysen yasal olarak yenisini talep etme hakkın var düzgün bi avukat işini görür ve seni 2013 arabaya rahatlıkla bindirir2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
aynı sorun bendede vardı arabanın motor kaputunun içinde sanki tazikli su yemiş gibi leke gördüm bide su eksiltiyordu matorun alt kısmında tıpalar varmış soğuk havalarda motoru çatlatmasın diye onlar değişti yola devam...
ondansa eğer baştan söyleyeyim sökmesi çok zahmetli turbo falan hep sökülüyor2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
Yorum