Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kumandalı anahtar kasası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kumandalı anahtar kasası

daha önce bu şekilde sorun yaşayan varmı bilmiyorum ama aracın yedek anahtar basma düğmeleri yırtılmış. basma düğmeleri biraz aşınmış durumdaydı nasıl olduğunu bilmiyorum ama benim hayta ve yeğen çekmeceden anahtarı alıyorlar ve bu şekildeyken baldız ellerinden almış. anahtar çalışıyor iç tuşları çalışıyor, bir problem yok . servisi aradım dış kasa değişmediğini, isterseniz anahtarı kaybettim diyerek kilit setini değiştirebileceklerini söyledi. bir anahtar için aracın her tarafını sökmeye gerekl yok. anahtarın kasasını bulabileceğim bir yer varmı kocaelinde iki tane çıkmacı aradım onlarda yok ama ben araken insignia dedim astra olurmu veya insignianın 2009dan 2013 kadar serisi aynı anahtar kasasımı var
    2015 leon fr

Ynt: kumandalı anahtar kasası

bu kasalardan çilingirlerde satılıyor, rahatlıkla bulabilirsiniz, iç çipi alın kasayı değiştirin

Yorum

ömer kardeşim nerdeki çilingirlerde satılıyo bende yok mesela 1E1i hiç bi çilingirlerde bulamaz bu kasanın ya chewrolet ccaptiva yada yan sanayi biraz daha büyük görünen opel anahtarı alır sadece servisinde var 1e1i
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

kadircim servistede yokmuş set olarak geliyormuş
        2015 leon fr

Yorum

Kasayi bulsan dahi degisimde sikinti oluyor. yerine yerlestiriyorsun ama anahtari cikartirken dagilabiliyor. ben bakayim buradan, bulabilirim diye tahmin ediyorum. bir de bos kasa satmiyorlar. kullanilmis bir anahtar kasasi bulunabilir. o da acilirken zedeleniyor.

Yorum

http://www.agtanahtar.com/ho-108-OPE...ANDA-KABI.html

bu siteyi inceleye bilirsin...
            insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
            honda accord 2.4 Executive...

Yorum

ne kadarki bu kasa
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ayni sorunu bende yasiyorum cilingire sordum Adam buldu ancak 70 tl istedi cok dedim almadim birebir aynisi

Yorum

bazı çilingirlerde oluyor, ben çeşmede bile gördüm plastik parçaya bile evet çok aşırı para istiyorlar bana da 55 tl demişti vazgeçmiştim, o da tanıdığım diye değiştirmek sıkıntı olabilir, ama bence orijinalden uygun fiyata gelebilir, bir de drzb Zafer abi de bu anahtar için kılıf vardı, o bir yerden bulmuştu, ona da bir sorun, anahtar korumak için güzel bir yöntem

Yorum

http://www.ebay.com/itm/Vauxhall-Ope...item2a2671731d

Yorum

Ben de çilingirde kasayı değiştirdim 70 tl.
                      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                        Ben de çilingirde kasayı değiştirdim 70 tl.
                        nurettin abi aynı kasamı yoksa farklı bir kasamı takıldı
                        2015 leon fr

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...73722818/detay

Belki isinizi gorur.

Yorum

İşleniyor...
                          X