Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gösterge ışığının bir kısmı yanmıyor...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Gösterge ışığının bir kısmı yanmıyor...

Merhaba forum ahalisi..

Fotoğrafta da gördüğünüz gibi dün gece devir göstergesi ışığnın bir kısmı bir anda söndü.
    Sorunu yetkili servise gitmeden halletme imkanım var mı?

Not: Konuyu açmadan önce forumda konu ile ilgili arama yaptım ancak birşey bulamadım, eğer gözümden kaçtıysa admin abilerim gerekeni yapsın.

Ynt: Gösterge ışığının bir kısmı yanmıyor...

2000-3000-4000 deviri çok kullanmışsınız yıpranıp solmuş
    Şaka bir yana kendinizin çözebileceği birşey yok gibi gözüküyor

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

bende ilk defa bu tip birşey gördüm sanırım içindeki ampul-led değişecektir.
      Araçta flexi şase varmı var ise tüm modlardada aynımı ?
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
        2000-3000-4000 deviri çok kullanmışsınız yıpranıp solmuş
        Şaka bir yana kendinizin çözebileceği birşey yok gibi gözüküyor
        ya sorma zaten aracımda şu 2800-3000 devirde gaz kesme olayı mevcut, sırf onu yaşamamak için yüksek devirlerde kullanıyorum bazen, yazılımını güncelleticem ama hiç zamanım olmadı şimdiye kadar.
        Işık problemi için 2-3 hafta içinde 60.000km bakımına götüreceğim zaten aracı, ozaman servistekiler halleder sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
          bende ilk defa bu tip birşey gördüm sanırım içindeki ampul-led değişecektir.
          Araçta flexi şase varmı var ise tüm modlardada aynımı ?
          araçta flexi şase özelliği yok.
          bu sorun da 3000 devirde gaz kesmenin yaşandığı bi anda başıma geldi.
          ilk önce aracı sağa çektim kontağı açtım kapattım düzeldi ancak sonraki günlerde ışıklar söndü ve yaklaşık 1 haftadır böyle. dediğiniz gibi led ampül'de sıkıntı var diye düşünüyorum bende.
          Benim değiştirebileceğim birşeymi diye forumdaki tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim.

Yorum

hiç kurcalamamak lazım bu tip şeyleri,
            aslında gaz kesme bir çok araçta mevcut ama sürekli yapıyosa bi sorun var demektir 60.000 bakımında çıkar herşey ortaya nerede yaptırıyosunuz bakımlarınızı ?
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

aslında gaz kesme bir çok araçta mevcut ama sürekli yapıyosa bi sorun var demektir 60.000 bakımında çıkar herşey ortaya nerede yaptırıyosunuz bakımlarınızı ?
              Ben aradı 2. el aldım, bugüne kadar Erpaş'ta yapılmış, ben ise ODAK topkapı'yı tercih ediyorum ve orada yaptıracağım bakımını.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denizdeca
                Ben aradı 2. el aldım, bugüne kadar Erpaş'ta yapılmış, ben ise ODAK topkapı'yı tercih ediyorum ve orada yaptıracağım bakımını.
                doğru karar

F10 Msport

Yorum

Büyük bir ihtimalle arkadaki ledlerde sorun var bu yüzden tam aydınlatma yapıyor bir ihtimal akünün kutup başını söküp takın sorun devam ediyorsa servise gidin araç garantide ise direkt gidin ve olayı anlatın fotoğrafıda gösterin Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

benimde başka birşey dikkatimi çekti, yol bilgisayarı neden ingilizce?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
                      benimde başka birşey dikkatimi çekti, yol bilgisayarı neden ingilizce?
                      Çağrı, en 8 sene Kanada'da yaşadım ve okudum da bu tür teknik ingilizce kullanılan menüleri genelde ingilizce dilinde kullanıyorum. Kimi terimlere alışkın olduğum için anlamam daha kolay oluyor. Çünkü opel için demiyorum ama örneğin telefon yada başka elektronik cihazda türkçe menü kullanmaya kalktığımda kimi tercümeler anlam tercümesi değil de kelime tercümesi yapılmış oluyor ve hiçbişey anlamıyorum..

Ha şimdi Fatih abi diycekki ingilizce kullanıyosun da neden aracın saatini uluslararsı zamana göre otomatik güncelleme özelliğinde açık tuttun da sonra niye saatim çalışmıyo diye şikayet ediyosun. Haklı bişey diyemiyorum.

Yorum

oda doğru, bende Türkçe photoshop kullanamıyorum

Yorum

1 haftadır gözlemliyorum da, göstergedeki led arasıra yanıyor arasıra yanmıyor.
                          Yani led tam olarak yanmış diyemeyiz. Henüz Fatih abinin tavsiyesine uyup akü kutup başlarını çıkarıp takmadım ama bu akşam ilk iş onu deniycem.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denizdeca
                            1 haftadır gözlemliyorum da, göstergedeki led arasıra yanıyor arasıra yanmıyor.
                            Yani led tam olarak yanmış diyemeyiz. Henüz Fatih abinin tavsiyesine uyup akü kutup başlarını çıkarıp takmadım ama bu akşam ilk iş onu deniycem.
                            Elektronikte soğuk lehim diye bir tabir vardır bir yerde sorunlu bir lehim yada plaket üzerinde çatlakta olabilir araç garantide ise servise gidin garantiden değişsin bence

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Gösterge aydınlatma seviye düğmesini oynattığınızda gelip gidiyor mu ?

Yorum

İşleniyor...
                              X