Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Liqui Moly yağ aldım 45.000 km bakımında değiştiricem

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Liqui Moly yağ aldım 45.000 km bakımında değiştiricem

Arkadaşlar,
    Aracımın 45.000 km bakımı geldi. Şimdilik trigger değişimi bana 1 yıl daha uzak.
    Uzun ömürlü ve kaliteli yağ arıyordum. Biraz araştırdım Liqui Moly yağlar Almanyada oldukça başarılı.
    Sitesinden araştırma yaptım ve aşağıdaki yağı aldım.
    Gerçi piyasada Castrol ve Mobil in çok iyi ürünleri var ama farklı bir şeyler deneyelim dedim. Hadi hayırlısı..
    Bakımı yaptırdıktan sonra yorumlarımı paylaşırım.

2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Ynt: Liqui Moly yağ aldım 45.000 km bakımında değiştiricem

Liqui moly,gerçekten kaliteli yağdır,ben de çok araştırmıştım ama bilen yok fazla Türkiye'de. Motor katkıları filan da var.Ben, aracım lpgli olduğu için benzin deposuna aldığınız benzin litresi kadar koyulan supap koruyucusunu da kullanıyorum.Ben de aynı yağdan koydurdum aracı aldığımda,gerçi aldığım arkadaş 30.000 km bakımını yaptırmış ben sağlam olsun diye 35.000 km'de yağı filan değiştirdim sizinkinin aynısı ile. Hayırlı olsun,sevgiler...
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Ben de bu marka için oldukça iyi şeyler duyuyorum, nereden ve ne kadara aldınız. 5 lt tek ambalajda olması da güzel

Yorum

Auto mekanika fuarında standını Nurettin ile ziyaret etmiştik. Gerçekten çok kaliteli ürünleri var.
        Würth den sizin farkınız var demiştim. Würth ürünlerini başka yerelere yaptırıyormuş. Liqui moly ise tüm ürününü kendi tesislerinde Almanyada üretiyormuş.

Yorum

Otocity.com dan aldım. 1 günde geldi. Engine flush yağ alınca bedava gönderiyorlar. Fiyatı 160 tl.
          Peşin fiyatına 6 aya kadar taksitlendiriliyor. Otocity.com tavsiye ederim. Yeri Aksarayda. Kargoda bedavaydı.

Yorum

Bakıyorum şimde teşekkürler

Yorum

Engine flush ürününü kullanan arkadaşlar memnun mu? Artısı yada eksisi var mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72 View Post

Otocity.com dan aldım. 1 günde geldi. Engine flush yağ alınca bedava gönderiyorlar. Fiyatı 160 tl.
                Peşin fiyatına 6 aya kadar taksitlendiriliyor. Otocity.com tavsiye ederim. Yeri Aksarayda. Kargoda bedavaydı.
                Hayırlı olsun.Aracınız imzadaki araç sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post

Hayırlı olsun.Aracınız imzadaki araç sanırım.
                  2013 yılından bir mesaja hayırlı olsun demişsiniz. belirtmek isterim
                  1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                  Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post

2013 yılından bir mesaja hayırlı olsun demişsiniz. belirtmek isterim
                    haha Gerçekten doğru diyorsun.Normalde tarihe bakarım.

Yorum

İşleniyor...
                    X