Merabalar aracımıza bıraz ses vermek ıstıyoruz acaba orta susturucuyu soksek araç arıza verır mı yakıt artar mı bırde ses cok mu olur.Insıgnıasına bu işlemi yaptırmıs olanlardan destek beklıyorum tesekkurler.(İstenılen ses düşük devirlerde sese gerek yok 3000d/d üzeri biraz homurdansın yeterli)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia orta susturucu
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia orta susturucu
Orta susturucuyu sökersen, hafif homurtu sesi alırsın. Gaza sert bastığında biraz tiz şekilde kulağa hoş gelen bir ses alırsın.
Tüm bunların karşılığında ise 6-7 ay sonra son susturucun bozulur, içi dökülür, değiştirmen gerekir.2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi
Yorum
-
Ynt: İnsignia orta susturucu
Ben de GTC de orta iptali yaptım. Öyle çok bir ses elde edemedim. amacım gaza kökleyince homurdansın, dier tüm durumlarda sessiz olsun idi. Tam da o şekilde oldu. Perf çok az arttı.
Sonra arkadaşım atmosferik FX coupe ye yaptırdı çok daha güzel bir ses elde etti.
Kısaca Turbo da sadece orta iptali çok ses beklemeyin. Hatta bir süre sonra orta yetmeyecek sona da müdahele edeceksiniz
İlk deneme için tavsiyem ortayı iptal ettirip bir süre deneyin. Sonrasında güzel br ses için mutlaka downpipe gerekli
Yorum
Yorum