arkadaşlar ilk kalkışta aracı kaç bin devirde kaldırıyorsunuz Baskı balataya cok zarar vermeden nasıl kaldımalıyız
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İlk Kalkış
Collapse
X
-
Ynt: İlk Kalkış
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaOrjinal yazı sahibi: kdristnbl2.300-2.500 arasi normaldir kanimcaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Bende çok sakin kullanıyorum ve çok hafif bir gaz ile kaldırıyorum. Kalkışın ardından hemen 2. vitese geçiyorum. Her viteslerde sakinliği ve gaz - debriyaj ayarını yapıyorum. Bundan ötürü 2.400 km'lik şu anki devam eden ortalamam 8.8 lt ( Ankara dikmen - 1.6 T 220 BG )
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: ygtylmzBen genelde sadece debriyajla kaldiriyorum arkamda araba falan yoksa gaza bile basmiyorum yani cok gaza basmaya gerek yok arac kalkiyo zaten2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
Minimum 2000 devirde kaldirin siz aracinizi yine debriyaja yuklenmenize gerek yok sonuc ta 1.4 sizin aracinizBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzOrjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: ygtylmzBen genelde sadece debriyajla kaldiriyorum arkamda araba falan yoksa gaza bile basmiyorum yani cok gaza basmaya gerek yok arac kalkiyo zaten2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Araçlarda kalkış anında gaz pedalına ne kadar az basma olasılığımız varsa tüketim bir o kadar düşer ama tabi kaldırırken gaza dokunmayalım derken de araca zarar vermemek gerek (sarsıntılı bir kalkış ile motor kulaklarını aşındırmak gibi..). Günümüzde her araçta elektronik gaz pedalı olduğu için herkes sıkıntı yaşıyor diyebilirim, bunun önüne geçmek için gaz tepkime cihazı olarak sprint booster kullanabilirsiniz.Odak Dynamics Ankara Bayiliği
Bosna Hersek Caddesi 8/B Emek Çankaya/ANKARA
Yorum
Yorum