arkadaslar 6 aydir aracimi kullanmiyordum 10 gundur kullanmaya basladim onceden gelmeyen ses simdi geliyor tahminim yakit deposundan geliyor dur kalklarda yakit calkalaniyor yakit degilse baska bir sey calkalaniyor onceden boyle birsey yoktu acaba vardida benmi fark etmedim sesi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yakit deposun gelen ses
Collapse
X
-
Ynt: yakit deposun gelen ses
sag alttaraftan geliyor pet sise olmayacagna kanahat getirdim yuksek ses cikiyor acaba kapi iclerine su doldumu diye kapilari bile konturol ettin ama bulamadim yagunluktan tamda detayli ilgilenemedin gerci ama
BMW 530 D gran turismo
Yorum
-
ses arkadan mı önden mi geliyor anlamadım. ama su akış sesi klima kaynakı olabilir diye aklıma geldi...MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
cagri sag on kapida arka kapida da su doluymus cok tsklr dedigin kadar varmis hele on kapi anlatamam bundandan sonra konu acmayayim sana pm den atayim bari sayfa kirliligi yapmayayim tekrar cook tesekkurlerBMW 530 D gran turismo
Yorum
-
Merhaba, Insignia nispeten yeni olduğu için henüz başımıza gelmedi ama Astra H aracımızda birkaç kere (tahminimce) aynı sorunu yaşadık. Hızlanırken ve fren esnasında gidip gelen su sesi gibi bir şey.
Astra H'da aracın alt yan kısımlarında (tarif etmek gerekirse krikonun aracı kaldırdığı noktalara yakın diyebilirim) ön ve arkada olmak üzere plastik kapak var, esasen delikli ama zamanla kir, çamur ya da başka sebeplerden tıkanıyor ve aracın marpiye kısmı boyunca bir hat içerisinde su birikiyor ve sese sebep oluyor. Bu kapağı çıkarıp, temizleyince sorun çözülüyor.
Ha bir de hazır kapağı/tıpayı çıkarmışken aracı eğimli bir yere park edip suyunu iyice boşaltmak lazım
Umarım faydası olur kolay gelsin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ceyceycagri sag on kapida arka kapida da su doluymus cok tsklr dedigin kadar varmis hele on kapi anlatamam bundandan sonra konu acmayayim sana pm den atayim bari sayfa kirliligi yapmayayim tekrar cook tesekkurlerInsigniaTEAM
Yorum
Yorum