Arabayı kitliyorum kilit tuşuna uzun basıyorum aynalar kapanıyor iyi güzel.Sonra Arabayı açıyorum uzun basıyorum açma tuşuna aynalar camlarla birlikte açılıyor camları açmadan sadece aynayı açmanın bir yolu yok mu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kolay Kapanır Katlanır Aynaları Uzaktan Kumanda İle Açarken.. ?
Collapse
X
-
Ynt: Kolay Kapanır Katlanır Aynaları Uzaktan Kumanda İle Açarken.. ?
Hayır o özellik yok malesef :/
Dediğin qibi, aynaların katlanması qüzel bi özellik ama tekrar kumandadan açmak isteyince 4 cam birden açılıyor..
Aynaları kumandayla açmak yerine arabaya binerken kapıyı açtığında aynaları açma tuşuyla açman qerek..
Keşke kumanda ile de açılsaydı camlar hariç, ama olmuyor..
Çokta önemli değil sonuçta, arabaya binmeden aynayı açmak istemezsin zaten
Kafanı takma buna bence
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
-
arabayı bıraktığında etraf düzgün olabilir ama geri geldiğinde belki yanına araba yada başka birşey bırakılmış olabilir. kapıları açar açmaz aynalarında açılması bu durumda kötü sonuç çıkarabilirdi.
ama en azından 2.basışta koltuğu ileri alması gibi aynanın açılmasını da basılı tutmaya değil 2.basışa ayarlasalarmış daha iyi olurmuş.InsigniaTEAM
Yorum
-
Çağrı Editionlarda yok sanırım Sadece Cosmolarda var benim bildiğim
Çünkü amcamın arabasında denedim kapanmadı kumandayla
Aynaları ayarladığımız düğmeyle kapatıyoruz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriarabayı bıraktığında etraf düzgün olabilir ama geri geldiğinde belki yanına araba yada başka birşey bırakılmış olabilir. kapıları açar açmaz aynalarında açılması bu durumda kötü sonuç çıkarabilirdi.
ama en azından 2.basışta koltuğu ileri alması gibi aynanın açılmasını da basılı tutmaya değil 2.basışa ayarlasalarmış daha iyi olurmuş.
Yorum
-
Koltuğun eski yerine gelmesi için 2 kere bastıktan sonra kapıyı açmanız gerekiyor. Yoksa geri gelmez.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
-
Arkadaşlar benim aracım sport yani ne elegance ne edition.Dolayısıyla bu özellik var mı bilmiyorum?uzun süre bastığımda kapnamdı hiç.Bugün özellikle işten çıkınca deneyceğim.acaba içerden bir ayar yapmak gerekir mi?aynı follow me de olduğu gibi.....saygılar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MuYMuYYanlız o dediğiniz yani 2. basışta koltuğu ileri alması fonsyonu ne yazıkki benim aracımda çalışmıyor o yüzden kapatmak zorunda kalıyorum raha tiniş fonksyonunu. Birşeyimi yanlış yapıyorum anlamadım. Fonksyonu açıyorum kontağı kapayıp kapıyı açtığım anda koltuk geriye gitmeye başlıyor buraya kadar herşey güzel sonra aracı kitliyorum , tekrar aracı açarken 2 kez basıyorum açma tuşuna fakat koltuk bir hareket olmuyor hala geri poziyonda kalıyor , bir kaçkez tekrarladım bunu emin olmak için genede yok koltuk geride kalıyor.
Menüden rahat inmeyi etkinleştirin tekrar
Koltuk anahtarı kontaktan çıkarıp kapıyı açtığınızda qeri qider..Zaten sizin araçta da bu özellik çalışıyor..
Tekrar binerken ileri qitmesi içinse,
Araca binin, kontağı açın, koltuğu kullandığınız hafızaya qetirin 1 veya 2 hanqisini kullanıyosanız basılı tutun qelsin hafızaya
Sonra tekrar hafızaya alın, ama bu kez sadece MEM+1 tuşlarına basılı tutmayın, o işlem sadece koltuğu hafızaya alır
Hem MEM hem 1 tuşu hem de 4lüleri yatkığınız tuşun sol tarafında kapıları içerden kilitleme tuşu var, ona basın
MEM + 1 + Kapıları kilitleme tuşu
Bip sesi qelir ve özellik aktif olur.. Kontağı kapatıp kapıyı açınca koltuk qeriye qider, inin ve kapıyı kumandayla kilitleyin..
Tekrar açın kumandayla ama 1 kez basın açma tuşuna, şoför kapısını açın ve 2. kez yine açma tuşuna basın koltuğun ileriye qittiğini qöreceksiniz
Yorum
Yorum