iyi güzel insignia sedan arkayı salıyor da ee benim astradada aynı şey oluyor tam kafadan kopacak derken arkadan salıyor özellikle ani gaza basmalarımda ki hb bir araç.
Fatih hocam senin de bilmediğin bir şey gördüm ya arkadaşlar aynı sorun benim arabamda da vardı. Virajlarda araba savruluyor, viraja girdiğimde direksiyonu viraj eğimine göre sabit şekilde çevirdikten sonra araba düzleşiyor ve kademe kademe direksiyonu çevirerek virajı alıyordum. Hatta bir gün 50 km hızla dönülmesi gereken virajı 60 ile dönerken araba sağa sola çok fazla savruldu ve zor toparladım. Problem aracın burç başlarının değişmesinden sonra ortadan kalktı. Şimdi hiç bir sıkıntı yok, bilginize...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
1.4 t aracıma chip uygulaması yaptırdıktan sonra 1-2 viteslerde araç yerinde durmuyor. sürekli esp çalışıyor )) hafif direksiyonu kırıp gaza yüklendiğinizde arkadan çekişli zevki veriyor hakikaten ) ama ani sollamalarda sağ-sol yalpalama yapmasa çok güzel olurdu. bu durumlarda flexride şasi özelliğini arıyor insan
Yorum