O ses siz Ayağınızı debriyaja bastığınız an sistem kendini hazırlıyor ve hareket haline geçtiğinizde otomatik olarak el frenini bırakıyor ses bumuydu
yok o sesi biliyorum bu bariz bir metal sesi yani sanki park frenini on konumunda tuttugunuzda motor çalişigi anda arada sırada anlık bir vruntu sesi oluyordu iki metalin birbirine çrpmasi gibi.fakat park frenini kontagı çevirmeden off yaptigimda artık o metal sesini de duymaz oldum.
Orjinal yazı sahibi: cagri
herşeyden huylanır oldunuz ya ihihi
orasindan ses geliyor burasindan çıtırtı geliyor diye canınızı sıkmayin diyordum ben şimdi huylanir oldum
herkes aynı psikolojide sürekli ses varmı yada anormal bir durum varmı modundayız bende öleyim ne biçim bir iş bu ya)) benim araçta sabahları soğuk iken acayip çalışıyor ama sıcakken normal bir ses gelmekte) ayrıca 300 kmde aracım normal devirde kullanmiorum ama yakıt 13-14 litreden aşa düşmedi hiç sizdede aynımı durum V6 arabalarla aynı yakıyorum resmen???
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
genelde v6lar 190-220 aralığında) ama çok fark bence motor hacmi bg den önemli mesela arkadşımda 2003 cadillac cts var v6 3.2 220 bg oda 13.5 lt yakio dün yarıştık ben ilk 3 vites 6000 devir vermeme rağmen aramız çok açıktı))) adamın dev motoruyla aynı yakıyorum o uyuz ediyor işte)
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
herkes aynı psikolojide sürekli ses varmı yada anormal bir durum varmı modundayız bende öleyim ne biçim bir iş bu ya)) benim araçta sabahları soğuk iken acayip çalışıyor ama sıcakken normal bir ses gelmekte)
jikleden kaynaklanıyo olmasın? araba motor soğukken çalıştırıldığında rölantideyken biraz sesli çalışır, yani sesli derken rölantideyken devir biraz yüksek olur, ama 1-2 dk kadar sonra motor biraz ısınınca normal devrine düşer ve arabanın içindeyken çalıştığını bile anlamazsın
bu arabaya çok yakıyor diyolar ya ...palio sporting, opel corsa gsi önceki araclarım .hepside bu kadar yakıyordu.corsa 960 ,palio 1040 kilo idi biri 106 hp diğeri 120 hp idi.1.6 180 hp 1570 kilo performansına göre bence fazla değil.ama sakin kullanmak şartıyla.80-90 km hızlarda 6.vitese geçin.şehir içinde 11 litrenin üstüne çıkmıyor o zaman.uzun yolda ise 6. vitesde 90-100 km hızda kullanırsanız 7litrenin altını da görebilirsiniz.insignia benim 4. aracım hepsinide bu şartlarda kullandım.arkadaşlarımın hepside düşük devir kullandığım için uyarırlardı beni ama hiç bir zararını görmedim.tabi arada bir delirdiğim devir kesiciye girdiğim oluyordu ,onunda keyfi başka.dediğim gibi devri 2000 de tutarsanız aracınız fazla yakmaz.ama 5.vites için 100, 6. vites için 120 yi beklerseniz 3000 motor gibi yakar.
1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)
ilk çalıştırmada itecekler yağlanmadığı için şakırtı yapar . bu yüzden çalıştırıp hemen yola çıkmayın az birşey iteceklerin ve turbonun yağlanmasını bekleyin..
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum