Arkadaslar daha oncede bahsetmiştim ama emin olamamistim bu sesten. Fakat bugün aracı ilk çalıştırmamda birbirine iki seyin vurması gibi bir ses çok net duydum. Herzaman olmuyor tabi. Bu ses ne olabilirki sizce yoksa normal bir cold start aşamasımidir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
CAlistirmada çıkan ses
Collapse
X
-
Ynt: CAlistirmada çıkan ses
Cold start aşaması oldugunu sanmıyorum...
Bende çok merak ettim şimdi.
İnş sorununuza yardımcı olucak birileri vardır.
3 Arabamız oldu fakat şimdiye kadar böyle birşeye rastlamadık.2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
-
Bende anlamadım nereden geliyor ama anlık bir ses ilk kontak çevirdiğinizde iki metalin birbirne vurması gibi. Hep yapmıyor ama. Eğer cok artarsa servise sorucam. İsallah bir sorun yoktur.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Şuana kadar stop ederken hiç karşilaşmadim yada farketmedim. Ama dikkat edicem. Sadece sabahlari yapiyor gibi yani motor sogukken onu da herzaman yapmiyor.klima kapali hocam da dikkatimi çeken sanki motordan ziyade daha bir aracin alt tarafindan geliyor gibi.anlayamadim pek. hatta az once yolumun üzerinde opel atakoye ugradim saolsun Aziz bey geldi hemen bakti birkaç kere çaliştirdik kaputu felan açip ama yapmadi buseferde herhangi bir ses . dknowInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: celikler05allah kolaylık versın onemlı bırsey olmasa bıle can sıkıcı bır durumInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dr_112benim araçtata sabah ilk çalıştırmadan 20-10 sn kadar gürültülü çalışma sesi var. daha sonra geçiyor.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dr_112benim araçtata sabah ilk çalıştırmadan 20-10 sn kadar gürültülü çalışma sesi var. daha sonra geçiyor.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
buna benzer bir ses benim araçtanda geliyor ama benim duyduğun ses daha bir arkadan geliyor .sanki egsoz borusu bir yere çarpıyor gibi bence.ancak istop edince gelmiyor eğer egsoz olsaydı motoru durdurunca da gelirdi diye düşünüyorum.bir ara aracı kanala çekip altına bakacağım.eğer egsoz bir yere çarpıyorsa orası parlamış olur .bulamazsam servise götüreceğim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mustafabuna benzer bir ses benim araçtanda geliyor ama benim duyduğun ses daha bir arkadan geliyor .sanki egsoz borusu bir yere çarpıyor gibi bence.ancak istop edince gelmiyor eğer egsoz olsaydı motoru durdurunca da gelirdi diye düşünüyorum.bir ara aracı kanala çekip altına bakacağım.eğer egsoz bir yere çarpıyorsa orası parlamış olur .bulamazsam servise götüreceğim.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
Yorum