Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Bilgi Ekranı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç Bilgi Ekranı

Merhabalar arkadaşlar size sorum bu araç bilgi ekranıyla ilgili olacak. biliyorsunuz ki kapılar açıkken sağ alt tarafta küçük bir araç grafiği üstünde gösteriyor. geçen nasıl oldu bilmiyorum ama tam ekran olarak gösterdi ne kadar denediysem de bir daha başaramadım bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler..
    insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
    honda accord 2.4 Executive...

Ynt: Araç Bilgi Ekranı

sizinki 2012 modelmi
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

yok 2009

Yorum

bende görünce şaşırdım tam ekran araç grafiği çıktı ve açık kapıları gösterdi sonra ne yaptıysam bulamadım

Yorum

alala alala alala alala alala
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

sanırım hareket edip belli hıza ulaşınca öyle oluyor bendede birkez olmuştu ve belli bir hıza çıkınca olmuştu. ama kesin değil sadece bir tahmin
            2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Ya bu bilgi ekranı çok iğrenç zaten.
              Yeni modellerinki süper.
              Keşke bir yolu olsa da değişse.
              Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
              Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

bendeki yeni model ama kapı açık muhabbeti aynı
                2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

ben onu servıste ustayla denedım kapı acık hareket edınce cıkıyor o bende bır kere cıkıp kaybolunca ekranda sorun var sanmıstım ama yokmus

Yorum

Aracınız park halindeyken küçük grafik olarak kapıların açık oldugunu gösterir. şayet hareket halindeyken biryere durup araç çalısır halde iken kapılar açıldıgında bilgi ekranı büyük olarak gösterir size.
                    OPEL insignia BİR nokta ALTI motor YÜZ SEKSEN beygir

Yorum

Acil yardım, bayramda huzurumu kaçırdı, moralim bozuldu?
                      Sorun:
                      Aracı çalıştırıp geri vitese geçirdiğimde "Servis: Park Asistan" yazdı dedim park sensörü arızalanmış, sonra kontakla birlikte radyo/cd çalar açılıp kapanma özelliği çalışmadığını fark ettim, daha da sonrasında ise "config" tuşuna basıp ayarlara girdiğimde araç ayarlarına giremiyorum ve "araç kontak açıkken aya rlanır" yazıyor (aynen yazdığım gibi a ile r arasında boşluk var) ama kontak açık... Ne yapmam gerekiyor...
                      insignia 2009 Model Cosmo 17" 1.6 Turbo 180 HP

Yorum

Aracin kutup basini sokun biraz bekleyin sonra takin buyuk bir ihtimalle duzelir eger bu olay tekrarlarsa servise gidin
                        Gecmis olsun bunlar bayramda cansikacak konular degil

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

konu kalabalığı olmadan buraya iliştirivereyim sorumu bu bilgi ekranı üstünde 3 adet kutucuk çıkıyor yeni çalıştırıp aracı ilerlediğinizde daha sonra kayboluyor. bu kutucukların içi boştu birkaç gün önce en soldakinin içinde bir simge çıktı artık hep var.kitapçığa baktım ordaki resimde de en soldaki dolu aynı şekilde ama anlatımı yok.bu nedir bir bakım haberci si mi ?
                          Astra 3 classic Hb 1.3 cdti 2012 konfor paket

Yorum

O simgeler emniyet kemerleri ile alakalıydı diye hatırlıyorum.yanlışta olabilir yaklaşık bir senedir insigniadan uzağım.
                            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Arka Koltuk kemer Takılı bilgisi , işaret çıkan tarafta kemer takılıdır yada sensörde sorun vardır kötü birşeyin habercisi değil

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X