Merhabalar arkadaşlar size sorum bu araç bilgi ekranıyla ilgili olacak. biliyorsunuz ki kapılar açıkken sağ alt tarafta küçük bir araç grafiği üstünde gösteriyor. geçen nasıl oldu bilmiyorum ama tam ekran olarak gösterdi ne kadar denediysem de bir daha başaramadım bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Araç Bilgi Ekranı
Collapse
X
-
Ynt: Araç Bilgi Ekranı
sanırım hareket edip belli hıza ulaşınca öyle oluyor bendede birkez olmuştu ve belli bir hıza çıkınca olmuştu. ama kesin değil sadece bir tahmin2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
Aracınız park halindeyken küçük grafik olarak kapıların açık oldugunu gösterir. şayet hareket halindeyken biryere durup araç çalısır halde iken kapılar açıldıgında bilgi ekranı büyük olarak gösterir size.OPEL insignia BİR nokta ALTI motor YÜZ SEKSEN beygir
Yorum
-
Acil yardım, bayramda huzurumu kaçırdı, moralim bozuldu?
Sorun:
Aracı çalıştırıp geri vitese geçirdiğimde "Servis: Park Asistan" yazdı dedim park sensörü arızalanmış, sonra kontakla birlikte radyo/cd çalar açılıp kapanma özelliği çalışmadığını fark ettim, daha da sonrasında ise "config" tuşuna basıp ayarlara girdiğimde araç ayarlarına giremiyorum ve "araç kontak açıkken aya rlanır" yazıyor (aynen yazdığım gibi a ile r arasında boşluk var) ama kontak açık... Ne yapmam gerekiyor...insignia 2009 Model Cosmo 17" 1.6 Turbo 180 HP
Yorum
-
Aracin kutup basini sokun biraz bekleyin sonra takin buyuk bir ihtimalle duzelir eger bu olay tekrarlarsa servise gidin
Gecmis olsun bunlar bayramda cansikacak konular degil
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
konu kalabalığı olmadan buraya iliştirivereyim sorumu bu bilgi ekranı üstünde 3 adet kutucuk çıkıyor yeni çalıştırıp aracı ilerlediğinizde daha sonra kayboluyor. bu kutucukların içi boştu birkaç gün önce en soldakinin içinde bir simge çıktı artık hep var.kitapçığa baktım ordaki resimde de en soldaki dolu aynı şekilde ama anlatımı yok.bu nedir bir bakım haberci si mi ?Astra 3 classic Hb 1.3 cdti 2012 konfor paket
Yorum
Yorum