Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İLK ÇALIŞTIRMADA GELEN SES

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İLK ÇALIŞTIRMADA GELEN SES

Merhaba arkadaşlar 2011 16.t araç soğuk havalarda ilk çalıştığı anda pat diye bir ses alıyorum hafifte titreme oluyor sonra düzeliıyor bir fikri olan var mı?

Ynt: İLK ÇALIŞTIRMADA GELEN SES

Normaldir

Eğer kafanıza takılan birşey var ise Alpataya gidin Ramis beyi görün size yardımcı olacaktır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Peki hocam teskkurler aracı 17bınde aldım alpataya gıtmedım daha aslında aklıma takılan bı cok sey var vıtes gecıslerı falan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deger1903
        Peki hocam teskkurler aracı 17bınde aldım alpataya gıtmedım daha aslında aklıma takılan bı cok sey var vıtes gecıslerı falan
        Gidin görüşün sonuçta opel servisleri öcü değil

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Martın sonunda gitmeyi planlıyorum komple baktırıcam bi

Yorum

farklı konu açmak istemediğimden burada sorayım dedim bu ilk çalıştırmada ses değilde (eski aracım atmosferikti belki ondan ) aslan uyanması gibi titreme oluyor marşa basınca ve hemen kesiliyor sesiz kediye dönüyor sanki cok fazla gibi yada dedğim gibi eski aracımdan alışkanlık olabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
              farklı konu açmak istemediğimden burada sorayım dedim bu ilk çalıştırmada ses değilde (eski aracım atmosferikti belki ondan ) aslan uyanması gibi titreme oluyor marşa basınca ve hemen kesiliyor sesiz kediye dönüyor sanki cok fazla gibi yada dedğim gibi eski aracımdan alışkanlık olabilir
              Benzetmelerin çok ilginç...
              1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

İşleniyor...
              X