Merhaba arkadaşlar 2011 16.t araç soğuk havalarda ilk çalıştığı anda pat diye bir ses alıyorum hafifte titreme oluyor sonra düzeliıyor bir fikri olan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İLK ÇALIŞTIRMADA GELEN SES
Collapse
X
-
Ynt: İLK ÇALIŞTIRMADA GELEN SES
Orjinal yazı sahibi: deger1903Peki hocam teskkurler aracı 17bınde aldım alpataya gıtmedım daha aslında aklıma takılan bı cok sey var vıtes gecıslerı falan
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
farklı konu açmak istemediğimden burada sorayım dedim bu ilk çalıştırmada ses değilde (eski aracım atmosferikti belki ondan ) aslan uyanması gibi titreme oluyor marşa basınca ve hemen kesiliyor sesiz kediye dönüyor sanki cok fazla gibi yada dedğim gibi eski aracımdan alışkanlık olabilir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11farklı konu açmak istemediğimden burada sorayım dedim bu ilk çalıştırmada ses değilde (eski aracım atmosferikti belki ondan ) aslan uyanması gibi titreme oluyor marşa basınca ve hemen kesiliyor sesiz kediye dönüyor sanki cok fazla gibi yada dedğim gibi eski aracımdan alışkanlık olabilir1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
Yorum