1.6T lerin turbosu kaç bar basıyor birde turbonun pik değerini paylaşırsanız sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
turbo basıncı
Collapse
X
-
Ynt: turbo basıncı
benim tahminim 0-8 - 1 bar arasıdır...
Bunu en iyi Volkan abi ile Erhan abi bilir onların cevaplaması gerek benceBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
1.3 ,1,4 arasi pick oluyor sonra 0.8 bara kadar düşüyor yazilimla 1.6,1.7 arasi oluyor 1bara kadar düşüyor ama stocktaki gibi hemen düşmuyor 1 bara düşsede stocka göre devir bantlarinda daha fazla basinç var ulaş kardeşim
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
soruyu sorma sebebim aracıma obd2 cihazı taktım ve torque programı ile boost değerleri gazı aniden diplediğimde 1.1 - 1.2 değerlerine çıkıyor ve akabinde 1.0 -0.9 bar a düşüyor ama 1.0 ile baya gidiyorum dip gazda.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79soruyu sorma sebebim aracıma obd2 cihazı taktım ve torque programı ile boost değerleri gazı aniden diplediğimde 1.1 - 1.2 değerlerine çıkıyor ve akabinde 1.0 -0.9 bar a düşüyor ama 1.0 ile baya gidiyorum dip gazda.
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Fixx1.6 Turbo'larda normal basınç 0.8 bar, overboostta da 1.2 bar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: ulas79soruyu sorma sebebim aracıma obd2 cihazı taktım ve torque programı ile boost değerleri gazı aniden diplediğimde 1.1 - 1.2 değerlerine çıkıyor ve akabinde 1.0 -0.9 bar a düşüyor ama 1.0 ile baya gidiyorum dip gazda.bu bilgiye göre ileride yükleme yaptıracağım araca.
insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
Yorum