Arkadaşlar ,merhaba.Az önce aracımı çalıştırdım ve göstergenin arkasından ya da ön havalandırma kanalı ile göstergenin arasından devamlı olarak dırtttttt dırttttt gibi saçma bir ses gelmeye başladı.Bu aracı stop edince de devam ediyor,kontağı çıkarınca da... Lütfen ve acil yardım...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Göstergeden ya da göstergenin yanındaki havalandırmadan gelen ses
Collapse
X
-
Ynt: Göstergeden ya da göstergenin yanındaki havalandırmadan gelen ses
Bu arada aracım 1.6 T Edition Elegance,üç ay oldu aracı alalı ilk defa bu sesi duyuyorum....
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
-
on konsolun arkasinda klima kazani denilen havalandirmayi aracin cesitli bolgesine dagitan bir kazan var ve ahtopot gibi birden fazla cikisi var ya kollardan biri yerinden cikmistir yada icindeki fana surten bir parca var
servise gidip baktirin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXon konsolun arkasinda klima kazani denilen havalandirmayi aracin cesitli bolgesine dagitan bir kazan var ve ahtopot gibi birden fazla cikisi var ya kollardan biri yerinden cikmistir yada icindeki fana surten bir parca var
servise gidip baktirin
Abi,şimdi gene baktım da ses hala var ve havayı yönlendirme sistemi çalışmıyor ,nereye ayarlarsan ayarla ayağa,yüze ve yukarı veriyor sadece. Dediğim ses aralıklı dırt dırt sesi,sürekli sürter gibi değil. Bunu servis dışında yapan olmaz mı ,servis 90 km uzakta da,zor mudur yapmak? Ayrıca teşekkürler...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
İlginçtir ki sorun sabah ortadan kalkmış,servise gitmek için aracıma binip çalıştırdım,hava yönlendirmesinde sorun yoktu,eski halinde şimdi şükür.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Benim sorun gene tekrar etti dün ama sabah gene düzelmiş.Araştırmalarımda Aynı sorunun Astra'larda da olduğunu öğrendim.Kimisininki benimki gibi bazen çalışmayıp bazen düzeliyormuş,kimisininki cama verince havayı ayağa ya da yüze veriyormuş... gibi sıkıntılar var.İnsignia sahibi arkadaşlardan bu sorunla karşılaşan var mı acaba? Yönlendirmeyi yapan motor 270- 300 Tl arası imiş ,olmadı değiştirteceğim artık...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
ayni ses bende de vardi ama ounun sonradan klima robotundan geldigini ogrendim ,seninkiyle aynimi bilmiyorum
bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr
Yorum
-
Evet,aynı ses ama benimki bazen çalışıp bazen çalışmıyor ,sizinki nasıl,yönlendirmede sıkıntı var mı?2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
yok herhangi bi sorum seytan kulagina kursun sadece bazen ole sesler cikariyor arada o kadarbazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr
Yorum
-
Ses önemli değil yönlendirmede sorun yoksa.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Klasik çözüm akü kutup başını söküp deneyin.
.
Belki çözülür.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Bu sabah aracıma bindiğimde malum ses yoktu. Çok ilginç, dün gece ortaya çıktı aracı bıraktığımda devam etmekteydi. bu sabah yok oldu. Bir daha yaparsa kutup başı sökerek deneyeceğim de, o da tüm araç kalibrasyonunun silinmesine yol açtığı için beni çok rahatsız ediyor.
Saygılar.
Yorum
-
Benim araca lpg takıldıktan sonra yönlendirme sorunu oldu. Havayı cama üflüyordu sürekli.
.
Aküyü sök tak yapınca düzeldi. Bir dahada olmadı. Sorunsuz çalışıyor şu anda.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
Yorum