arkadaşlar aracı alalı 4 ay oldu hiç dikkat etmemiştim bugün dikkatimi çekti benim aracın aküsnün üstündeki kapak yok. 1,4 lerde genel olarak mı yok yoksa benim araçtamı unutulmuş?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
akünün üzerindeki kapak
Collapse
X
-
Ynt: akünün üzerindeki kapak
Orjinal yazı sahibi: steanarkadaşlar aracı alalı 4 ay oldu hiç dikkat etmemiştim bugün dikkatimi çekti benim aracın aküsnün üstündeki kapak yok. 1,4 lerde genel olarak mı yok yoksa benim araçtamı unutulmuş?
ilginç, malzemedenmi çalmışlar yada biyerde sökülüp unutulmuş olabilir...
-
Orjinal yazı sahibi: steanişte benimkisinde o koruyucu kapak yok. sanırım araba ilk alınıp servise girdiğinde unutmuşlar. gidip sorcam.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
pek bişi olmaz aslında ama olması gereken bir parça mazallah kutup başlarına su değer bişi olur beyni yanmaya kadar gidebilir
tabi bu benim tahminim kimine görede bişi olmaz...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Hic bir sey olmaz bakmayin siz.
Bendede komple uzun bi kapak vardi ustunde servise girdi cikti sokmusler kapagin yari kismini. Akunun bi kismi gozukuyor. Bu parcanin dusme ihtimali oldugu icin cikardiklarini soylediler.2015 BMW F30 M Sport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SOYHic bir sey olmaz bakmayin siz.
Bendede komple uzun bi kapak vardi ustunde servise girdi cikti sokmusler kapagin yari kismini. Akunun bi kismi gozukuyor. Bu parcanin dusme ihtimali oldugu icin cikardiklarini soylediler.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SOYHic bir sey olmaz bakmayin siz.
Bendede komple uzun bi kapak vardi ustunde servise girdi cikti sokmusler kapagin yari kismini. Akunun bi kismi gozukuyor. Bu parcanin dusme ihtimali oldugu icin cikardiklarini soylediler.
Yorum
-
Benim sokulen dedigim kisim su sekilde.
Bizim akuler 1.3 lere falan gore ufak,ama aku yeri arabada genis. Benim akumun ustu kapali,sadece alti bos olan diger aparat yok. Demek istedigim buydu akunun usu komple aciksa problem vardir belki2015 BMW F30 M Sport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SOYBenim sokulen dedigim kisim su sekilde.
Bizim akuler 1.3 lere falan gore ufak,ama aku yeri arabada genis. Benim akumun ustu kapali,sadece alti bos olan diger aparat yok. Demek istedigim buydu akunun usu komple aciksa problem vardir belkiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
Yorum