Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Birkaç Soru
Collapse
X
-
Ynt: Birkaç Soru
bu bilgilere sizler ya da bizler ulaşabiliyoruz lakin satin alirken sordugumda neden bana gerekli bilgi verilmedi donanim değişiklikleri ile ilgili belki fikrim değişmicekti ama en azından bilgilendirmeleri gerekirdi. bu elite donanim dediğin hakkinda net bir bilgi varmi yani donanim paketleri tamamenmi değişicek dersin çagri?emission ve de yakit tüketiminde de oynamalar yapilicakmiş. yeni üretim araçlar gelicek ozaman. buda neden eldeki araçlari agustos tescil olsa bile 2011 vermediklerini gösteriyor.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
abi bize var olan opsiyonları bile söylememişlerdi ki birde yapılacak değişikliklerden bahsetmelerini ben beklemezdim
donanım paketleri değişmeyecek, Elite donanım Vauxhall'daki ismi.
Edition, Sport, Cosmo'ya karşılık Exclusiv, SRi, SE, Elite olarak isimlendirmiş onlar.InsigniaTEAM
Yorum
-
Yaw varya şu forumdan birkaç kişiyi alip bayiilerde part time olarak görev verseler eminimki alicilar çok daha bilgilendirilmiş ve de sorularinin cevaplarini almiş olarak gönül rahatliğiyla araclarini alabilicek durumda olurlar. En azından donanim paketi farkli değilmiş içim rahatladi.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Opel diğer markalar gibi 2011 leri hemen sürmez biz 2009 ekimde 2010 almaya gittik ve şok bi halde 2009 ların olduğunu öğrendik ve de 2009 aldık sonuçta aynı araba satarken 1 yaşın pek bi önemi yok 6lı cd changer da cabası hahaAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insigniaTOpel diğer markalar gibi 2011 leri hemen sürmez biz 2009 ekimde 2010 almaya gittik ve şok bi halde 2009 ların olduğunu öğrendik ve de 2009 aldık sonuçta aynı araba satarken 1 yaşın pek bi önemi yok 6lı cd changer da cabası hahaSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55benim aracım gemideyken söylemişlerdi araçta bir iki değişiklik oldu diye...Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
Yorum